El sènior groc del Pardinyes està imparable…

SÈNIOR GROC MASCULÍ

QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – LA SALLE MONTCADA

Resultat primera part: 18-12  Resultat segona part: 15-12

Resultat final: 33-24

Els nois de l’Ivan Àguila celebren l’ascens a Tercera Catalana i el passi a TOP-4  amb una gran victòria davant

La Salle Montcada

El conjunt lleidatà va ser molt superior al seu rival, tan ofensiva com defensivament, des de l’inici del partit. El partit ja va arrancar amb un parcial de 3-0 favorable als de la Terraferma, i poc a poc van anar ampliant la diferència gràcies a una excel·lent defensa que impedia als montcadencs aprofitar la seva capacitat de llançament exterior. Finalment es va arribar al descans amb un resultat favorable pels lleidatans de 18-12.

La represa no va canviar la dinàmica del partit, i la defensa lleidatana continuava fent la vida impossible als jugadors barcelonins, mentre que en atac, continuava el degoteig constant de gols. Així la diferència es va anar ampliant fins al resultat final de 33-24.

Un cop acabat el partit els lleidatans van poder celebrar l’ascens a Tercera Catalana, que ja van assolir la jornada anterior, i també la classificació matemàtica pel Top4 que proclamarà al campió de lliga els propers 17 i 18 de juny.

Handbol Lleida Pardinyes Groc: Joan Fernández, Marc Julià (1), Aritz Moreno (2), Pau Gabàs (2), Ion Zubieta (5), Javier Aldecoa (3), Joaquím Solans (1), Oriol Almacelles (2), Llull Farrando (2), Aleix Gómez (6), Xavier Garcia (5), Aleix Villacampa (2), Albert Barrufet i Pau Isern (2).

La Salle Montcada B: Sergio Criado (1), Antonio Arreaga (2), Jeriam Humanos (3), Joan Navarro, Xavi Martín (3), Miguel Córdoba, Arnau Titos (4), Xavi Ayala, Alejandro Ramos (3), Marc Gutiérrez (2), Erwin Opazo (2), Kevin Rodríguez (4), Germán Ramírez i Daniel Corts.