L’infantil del Pardinyes es classifica pels Quarts de Final després de guanyar amb claretat a La Llagosta…

INFANTIL MASCULÍ

COPA FEDERACIÓ – FASE DE GRUPS

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA B

Resultat primera part: 16-6  Resultat segona part: 15-8

Resultat final: 31-14

El Pardinyes infantil supera la Fase de Grups en primera posició i passa a Quarts de Final de la Copa Federació

El passat dissabte el Club Handbol Lleida Pardinyes infantil va aconseguir el passi a quarts de finals de la copa federació infantil masculina després de derrotar amb un contundent 31 a 14 al Joventut Handbol La Llagosta, i proclamar-se 1rs de grup.

Els groc-i-negres tenien un objectiu difícil, ja que estaven empatats a punts amb el 2n classificat, i per a poder tenir el gol average a favor havien de guanyar de més de 12 gols si volien seguir somiant amb la copa.

Així doncs, van sortir molt intensos des dels primers minuts del matx, on dominaven en tot moment gràcies a uns grans contraatacs, a uns atacs fluids i una defensa molt dura. Tot i així van anar al descans amb un resultat de +11 faltant un sol gol per obtenir la classificació per als quarts.

A la represa can sortir encantats, permeten que el rival retallés la diferència però en els últims 15 minuts de partit els locals es van activar de nou i van augmentar la diferència fins arribar a un +17 al final del matx.

Cal destacar la gran aportació golejadora d’Enric Solé que amb 11 gols va ser el màxim golejador, acompanyat de Marc Blasi amb 8 i Víctor Sànchez amb 7.

La alegria lleidatana va esclatar a la pista però també al Municipal, on el pavelló ple de gom a gom va acompanyar als infantils amb la celebració. Va estar tota una festa!

L’objectiu de l’equip és revalidar el títol de campions de copa que varen aconseguir la temporada passada, però per fer-ho hauran de superar el dur desplaçament a Sabadell d’aquest dissabte.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES:Ricard Sangrà, Pol Pifarre (3) , Ricard Gallart (1), Alvaro Martin, Víctor Sanchez (7), Alejandro Calvo, Jordi Baró, Ruben Carbonell (1), Pau Marsol, Ricard Oró, Lluc Folch, Joan Espina, Enric Solé (11), Marc Blasi (8).

JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA B: Martí Otal (2), Guillem Lopez (4), Marc Jorda, Ian Valero, Pol Lopez, Adolfo Gonzalez (1), Anau Alba, Antonio Serrano (4), Guillem Sanchez (3), Biel Ramirez.