Màxima igualtat als llocs capdavanters…

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – 28 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL LA GARRIGA
Resultat primera part
: 21-10 Resultat segona part: 21-9 Resultat final: 42-19

A falta de dues jornades per finalitzar, els lleidatans segueixen lluitant pel TOP-4

Encara opten al TOP-4. Després de la victòria d’aquest cap de setmana davant l’Handbol la Garriga per un ample 42 a 19, l’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes continua optant a una de les quatre places per disputar el TOP-4. Però a falta de dues jornades per finalitzar la competició, són quatre els equips que es mantenen a només dos punts de diferència d’entrar a la classificatòria.

Aquest cap de setmana, en la 28a jornada de la competició, el Pardinyes es va enfrontar a l’Handbol la Garriga, cuer en la classificació. El partit va començar amb una defensa 5:1 per part dels lleidatans que provocava nombrosos errors en la circulació de pilota de l’ofensiva visitant. Errors que el Pardinyes va aprofitar amb contracops que finalitzaven amb gols fàcils del lleidatà Gerard Vallverdú. En el minut deu de la primera part, el marcador mostrava un 10-4 que s’anava ampliant ràpidament. El Pardinyes va optar per fer contínues rotacions en els seus jugadors de camp que feien que no decaigués la intensitat del partit, ja que tots els components del conjunt lleidatà aportaven tant en atac com en defensa per aconseguir un resultat de 21-10 al descans.

En la segona part la tònica del partit no va canviar. El Pardinyes efectuava una defensa molt intensa que continuava dificultant al ja més cansat equip visitant. La diferència cada vegada era més gran fins a arribar a un sentenciador 42 a 19. Resultat final que aporta dos puntS més a l’equip lleidatà que encara lluita per entrar al TOP-4 de primera catalana juvenil.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Marc, Pau Gabas, Jordi, Mikel, Alejandro, David, Joan, Diego, Pau Isern i Gerard Vallverdú.

HANDBOL LA GARRIGA: Gerard, Ortiol, Adrià, Albert, Edgar, Blai, Samuel i Alex.