El primer equip de l’Handbol Lleida Pardinyes no pot guanyar el seu últim partit a casa

LLIGA CATALANA SÈNIOR MASCULINA 2014-15

 

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – SANT MARTÍ ADRIANENC B

Pavelló Municipal de Pardinyes                                                    19 d’abril 2015

Resultat: 24-27 (12-15)                                                                          

La falta d’eficàcia en el llançament dels lleidatans al principi del partit va permetre que el Sant Martí marxes ràpidament en el marcador 1-6 al minut 15. Poc a poc els de Pardinyes van anar ajustant el joc d’atac gràcies sobretot als gols de Rubén Tardio. Però no podien para el joc amb pivot dels barcelonins, que marxaven al descans per davant 12-15.

A la represa els groc-i-negres van sortir molt millor, amb Dani Sanjuan i Eloi Vidal més encertats davant el gol, el que va permetre igualar el partit a 20 gols. Però l’esforç de la remuntada va passar factura als lleidatans a l’últim tram del partit i el Sant Martí ho va aprofitar per emportar-se l’encontre per un 24-27 final.

 

Gent d'Handbol