No va poder ser…

CADET MASCULÍ
SEGONA CATALANA – SEGONA FASE
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL POBLENOU
Resultat primera part:
17-20  Resultat segona part: 17-15          Resultat final: 34-35

 L’equip cadet masculí del Pardinyes va lluitar fins al final, però no va poder el Poblenou i queda fora del Top-4

L’equip de Aritz Moreno, Eloi Badia i Aleix Villacampa rebia a Poblenou, després de fer l’impossible i haver guanyat en Parets i en Gava.

En la primera part del partit els locals van iniciar molt nerviosos, durant els trenta primers minuts, les imprecisions en atac i la desconcentració en defensa en el camp reflectia un  17-20 en el marcador per als visitants al descans.

L’inici de la segona part, el Pardinyes sabedor del que es jugava, va capgirar la dinàmica i van aconseguir igualar el partit a 22, el qual feia tornar la confiança i estar dins  del partit, un altre vegada l’equip visitant va agafar una renta però el equip local, amb un altre esforç, va tornar a capgirar el marcador però el cansament per l’esforç d’anar a remolc el van pagar i a mida que s’acostava el final del partit, els nervis van aflorar i va passar la corresponent factura deixant el resultat final de 34-35 favorable als barcelonins.

Amb aquest resultat l’Handbol Poblenou accedeix al Top-4 i els grocs-i-negres acaben una temporada magnifica en la qual ningú esperava que surtis com a sortit.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Angel Sabaté, Adrià Farré, Alex Mozotà, Daniel Estrada, Kílian Sanz, Guillem Solans, Miquel Solanilla, Wíliams, Dani Serrat, Miquel Berenguer, Joan Haro, Pol Júlia, Marc Andueza.

HANDBOL POBLENOU: Hug Armengol, Raúl Dominguez, Oriol Lora, Miquel Macias, David Belmar, Adrià Lozano, Oriol Reverter, Pol Castilla, Adrià Castilla, Eduard Sanitjas, Esteve Oricoa, Óscar Periañez, Maz Buei i Carles López.