Aquest dissabte celebra l’Aplec al Municipal de Pardinyes, ens la juguem!

Arriba un cap de setmana molt intens a Lleida, l’Aplec del Caragol ja hi és aquí. La festa més esbojarrada de totes les que hi tenen lloc a les nostres contrades, gaudiu-lo amb intensitat, però deixeu una estoneta la festa per viure la festa de l’handbol i un moments molt intensos al Municipal de Pardinyes. Des de les 16.00 hores els nostres equips se la juguem, i de veritat.

Començarem amb els infantils, aquest ho tenen una miqueteta més difícil a la Copa, però es mereixen, més que ningú, del  nostre caliu. Després els cadets, 17.30, si guanyen directes cap a la Top-4, no els hi podem fallar. Poc després, a les 19.00 hores uns altres que se la juguen, el nostres juvenils. Tenen que guanyar i per golejada per mantenir les seves opcions de jugar la Top-4. Per rematar la jornada, a les 2030 hores, veniu a celebrar amb el nostre equip sènior B el seu merescut ascens a Tercera Catalana; però, a més, si guanyen s’asseguraran una plaça en el Top-4 per a disputar el campionat de lliga de Quarta Catalana.

Groc-i-negres, aquest dissabte us necessitem. El vostre suport i ànim es tradueix en una millor defensa i en gols a la porteria contrària. Els jugadors posaran tot de la seva part, però vosaltres els tindreu que donar l’aire que segur els hi farà falta en el decurs dels seus partits.

AMUNT PARDINYES!!! SOM GENT D’HANDBOL