El Pardinyes assoleix l’ascens a Tercera Catalana…

SÈNIOR GROC MASCULÍ
QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS
HE CASTELLDEFELS B – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
10 – 15 Resultat segona part: 12 – 10 Resultat final: 22 – 25

Els lleidatans vencen per 22-25 al Castelldefels i buscaran la classificació per al TOP-4

L’equip sènior groc del Club Handbol Lleida Pardinyes ha disputat aquest cap de setmana un partit intens i decisiu contra el CE Castelldefels B. Per als lleidatans guanyar aquest partit suposava l’ascens matemàtic a Tercera Catalana i així ho han fet.

El conjunt del Pardinyes va demostrar durant tota la primera part del partit que no és el líder de la categoria per casualitat. Va ser molt superior tant en atac com en defensa, al conjunt barceloní gràcies als gols del lleidatà Xavi García i la gran actuació de Joan Fernández a la porteria. De mica en mica, els de la Terra Ferma van anar ampliant les diferències fins a arribar al descans amb un marcador de 10-15 favorable.

En l’inici de la segona meitat el Pardinyes va mantenir la mateixa tònica decidit a sentenciar el partit. En alguns moments van arribar a col·locar-se amb fins a 8 gols de diferència en el minut 15 de la represa, 13-21. En aquest instant, el conjunt local va treure l’orgull i, sumant a la manca d’encert en els llançaments lleidatans, el marcador es va ajustar fins a situar-se en un perill+os 19-21. Tot i això, el conjunt groc-i-negre va poder reaccionar a temps i evitar així la remuntada de l’equip de Castelldefels amb un resultat final de 22-25.

Amb aquesta victòria els lleidatans assoleixen el desitjat ascens a Tercera Catalana quan encara falten tres jornades per acabar la fase d’ascens. A més a més, el seu objectiu ara és buscar la classificació matemàtica per al TOP-4 amb una victòria sobre La Salle Montcada davant de la seva afició per celebrar conjuntament l’ascens de categoria.

HE CASTELLDEFELS B: Alex Sánchez (2), Edgar Alagón. Juan Rodríguez (1), Marçal Guardiola (6), Borja Alagón (4), Adrián González (1), Lucas Rovira, Miguel Sánchez, Ángel Esteve (a), Albert Marin, Juan Antonio Rodríguez (2) i Carlos Javier (5).

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Joan Fernandez Marc Julia (1), Aritz Moreno, Lluc Aumatell (5), Ion Zubieta (1), Javier Aldecoa (2), Sergi Vallverdú (1), Guillem Rosa (2), Aleix Gómez (3), Xavier Garcia (8), Aleix Villacampa i Albert Barrufet.