El Pardinyes juvenil perd a casa de La Salle Montcada…

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – JORNADA 27
LA SALLE MONTCADA – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 19 – 16 Resultat segona part: 16 – 18 Resultat final: 35 – 34

Deixant escapar l’oportunitat de classificar-se matemàticament, haurà de continuar lluitant per aconseguir el TOP-4

Trobada vibrant la d’aquest cap de setmana que enfrontava al primer i segon classificat de Primera Juvenil Catalana. El partit va iniciar amb unes defenses estranyes, ja que ambdós entrenadors es coneixien i van iniciar amb defenses individuals sobre els dos laterals drets d’ambdós equips. L’objectiu era anul·lar a Pau Isern en l’equip lleidatà i a Rafael Pila en la Salle Montcada. Amb aquestes defenses els jugadors no podien gairebé rebre la pilota, cedint l’etiqueta de golejador a David Aguilar i Diego. En el minut 24 d’aquesta primera part, una expulsió vermella molt rigorosa de David Cabase va deixar a l’equip del Pardinyes amb un jugador menys que, sumat als nervis i precipitacions, va provocar que la Salle Montcada capgires el marcador per arribar al descans amb un resultat favorable de 19 a 16.

En la segona part, l’Handbol Lleida Pardinyes va sortir de nou concentrat i amb una defensa molt consistent. En el minut 5, ja havia tornat a empatar el partit a 20 gols. Des d’aquí i fins al final del partit, la igualtat era màxima i es convertia en un intercanvi de gols on cap dels dos equips podia escapar-se en el marcador arribant al minut 26 de la segona meitat a un empat a 33 gols. En aquests darrers 4 minuts, només el encert més gran per part de l’equip de la Salle Montcada va fer que el marcador final fossi per a ells, guanyant per 35 a 34.

Amb aquests dos punts, la Salle Montcada està pràcticament classificada per al TOP-4, mentre que el Pardinyes es manté en la lluita. A falta de tres jornades, el Mataró, Egara, Liceo Frances i el mateix Handbol Lleida Pardinyes, lluiten per jugar el TOP-4 i només els separa un punt.

LA SALLE MONTCADA: Rafael, Miquel, Izan, Joan, Gerard, Arnau, Jeriam, Victor, Marc, Pol, Mario, Ferran i Ismael.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Marc, Pau Gabas, Jordi, Mikel, Alejandro, David Aguilar, Diego, Pau Isern i David Cabases.