Victòria contundent de l’infantil del Pardinyes a Cornellà…

INFANTIL MASCULÍ

COPA FEDERACIÓ

CLUB HANDBOL RÀPID CORNELLÀ – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 4-13           Resultat segona part: 7-18

Resultat final: 11 – 31

L’objectiu es cada cop més a prop

Des de l’inici del partit, els lleidatans van entrar molt durs i molt decidits a portar les regnes del partit. Amb un atac molt ràpid, amb molta mobilitat de pilota i amb una defensa molt activa i intel·ligent, que els va permetre robar moltes pilotes i fer molts contraatacs, els groc i negres van dominar la primera meitat del partit aconseguint un resultat de 9 gols a favor. Els locals, que anaven curts de canvis, van intentar trencar la defensa rival amb molta mobilitat a la primera línia i molts encreuaments però una gran actuació del porter lleidatà els va impedir agafar un ratxa golejadora i van veure com es quedaven endarrere al marcador.

La segona meitat va ser molt similar a la primera, els lleidatans van dominar el ritme del partit i poc a poc van anar augmentant la distancia amb el rival. Els de Cornellà, tot i el cansament i la diferència al marcador, van seguir lluitar i intentant superar la defensa rival i van aconseguir anotar més gols que a la primera meitat, sobretot gràcies a que van aprofitar molt be els espais exteriors de la defensa dels de Pardinyes. Aquets, tot i això, van seguir molt durs en defensa i van continuar corrent molt ràpid el contraatac fet els que va permetre acabar el partit amb una avantatja de 20 gols.

El partit va ser força tranquil i els de Lleida van demostrar que saben controlar el tempo dels partits i que poden jugar a un ritme alt si és necessari. Els de Pardinyes han demostrar que volen estar a la següent fase de la copa i que lluitaran tots els partits per aconseguir-ho. Amb aquest partit aconsegueixen un bona diferència de gols que els permet afrontar el següent matx amb més seguretat i possibilitats. Tot i això la jornada següent juguen contra un rival dur i necessitaran donar la seva millor versió per aconseguir el seu objectiu; seguir essent candidats a la Copa federació infantil d’aquesta temporada.

Club Handbol Ràpid Cornellà: Oriol Marcos, Gerard Pavón, Arnau Fernàndez, Carlos Capa, Victor Mengual, Joel Correa, Marc Parrilla, Ivan Muñoz i Arnau Tardio.

Handbol Lleida Pardinyes: Ricard Oró, Joan Espina,  Pol Pifarré, Francesc Munté, Marc Blasi, Àlex Calvo, Ricard Sangrà, Lluc Folch, Rubén Carbonell, David Bravo, Ricard Gallart, Jordi Baró, Enric Solé i Víctor Sánchez.