El sènior groc masculí a dos punts d’assegurar-se l’ascens a Tercera Catalana…

SÈNIOR GROC MASCULÍ
QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL SANT MIQUEL B
Resultat primera part:
17 -18 Resultat segona part: 14 – 11 Resultat final: 31 – 29

El Pardinyes guanya al Sant Miquel B i suma la tercera victòria consecutiva

L’equip sènior groc masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha avançat en la classificació després de vèncer aquest cap de setmana a l’Handbol Sant Miquel B per 31 a 29. Dos punts que aproxima als lleidatans cada cop més a l’ascens de categoria.

En la primera part el partit, l’handbol ofensiu dels dos conjunts es van imposar constantment a les defenses rivals. El marcador el va començar dominant l’equip visitant, aconseguint una màxima diferència de dos gols. Aquesta tònica es va mantenir fins a arribar al descans amb un resultat de 17-18.

En la represa, el conjunt groc-i-negre va ajustar la seva defensa però la falta d’encert en l’atac impedia situar-se per davant en l’electrònic. No va ser fins als instants finals quan els lleidatans van aconseguir capgirar el marcador fins a situar-se tres gols per sobre a falta només de cinc minuts pel final del partit, 29-26. En aquest moment, el Pardinyes no va patir per mantenir les diferències fins al xiulet final.

Així doncs, el conjunt lleidatà suma la tercera victòria consecutiva i s’aproxima cada cop més a l’ascens de categoria. En la propera jornada, pot tenir ja la possibilitat d’aconseguir-ho matemàticament.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Joan Fernández, Marc Julià (q), Arits Moreno, Lluc Aumatell (6), Ion Zubieta (9), Javier Aldecoa (2), Oriol Almacelles (1), Guillem Rosa, Llull Farrando (2), Aleix Gómez (2), Xavier Garcia (8), Aleix Villacampa i Albert Barrufet.

HANDBOL SANT MIQUEL B: Pau Navarro (2), Alexandre Puig (3), Josep Robert, Sergi Genoves (3), Guillem Farré, Pablo Peláez (3), Luís García (5), Ricardo López, Jordi Griera (8), António Corts, Joan Sánchez (1), Xavier Navarro (3) i Guillem Rubio (1).