El Pardinyes juvenil masculí sentència un important partit davant el Salou…

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL SALOU
Resultat primera part:
20 -11 Resultat segona part: 21 – 13 Resultat final: 41 – 24

Els juvenils es col·loquen en la segona posició i continuen optant al TOP-4

Ambdós conjunts van iniciar el partit amb les seves respectives defenses, el Pardinyes una 5:1 i el Salou en 6:0. La intensitat de l’inici de l’equip local, va marcar la trobada, conscients de la importància de la mateixa i dels dos punts per a la classificació. Aquesta intensitat va obrir fàcilment la defensa dels visitants provocant així mateix continus errors en l’ofensiva de l’Handbol Salou. Aquests errors gairebé sempre finalitzaven en contracops que, el lleidatà David Cabases, sentenciava en la porteria gràcies a un bon treball també com a avançat en la seva defensa corresponent. En el minut deu de la primera part, el marcador era de 8 a 3. L’entrenador de l’equip visitant, va demanar un temps mort per refrescar les idees dels seus nois, ho van intentar però el bon joc de l’equip local no els va donar opció a reaccionar i, des d’aquest moment i fins al descans, el joc fluid en l’atac i la forta defensa del Pardinyes els va portar a la mitja part amb un ampli marcador de 20-11.

En la segona part, les contínues rotacions del conjunt groc-i-negre feia que la intensitat i el bon joc no decaigués. Així doncs, el marcador final de 41-24 atorgava dos punts molt importants per als lleidatans en la consecució de la classificació per al TOP-4 de la Primera Juvenil Catalana. Ara mateix, l’equip està en la segona posició assegurant-se, per al moment, la classificació.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Marc Nieto, Pau Gabas, Jordi, Mikel, Alejandro, David Aguilar, Joan, Diego, Pol, Albert, Pau, Ivan i David Cabases.

HANDBOL SALOU: Robert Gaseni, Joan Gomez, Aniol, Daniel Graus, Genis Martínez, David Sanchez, Juan Diego Vanegas, Robi Rostats, Bernat Moncusi, Aron Alvarez, Jose Perez i Carlos Cerezo.