COPA FEDERACIÓ

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL RIBES

Resultat primera part: 9-14   Resultat segona part: 10-16

Resultat final: 19-30

Els nois del Xavi i l’Aleix sense marge d’errors si volen passar a la següent fase de la Copa

La primera meitat va començar amb domini groc. Els primers minuts del partit van ser molt bons pels de casa, que després de la primera meitat desastrosa de la jornada passada, van entrar molt motivats a la pista. Amb una defensa molt dura i solidària en les ajudes i amb un atac decidit a porteria aprofitant molt bé els moviments del pivot, els locals van aconseguir mantenir-se a prop del rival al marcador. Tot i això a partir del minut deu el partit va canviar de color i van ser el visitants els que van agafar la iniciativa. Aquests van començar a entrar al partit i amb una gran actuació del seu jugador Joaquin Custodio van aconseguir trencar la dinàmica defensiva dels lleidatans. Mantenint un ritme molt més ràpid i amb un defensa més oberta que dificultava la circulació de la pilota al rival van aconseguir una distancia de 5 gols a favor a la mitja part.

La segona meitat del partit va mantenir un dinàmica força similar. Durant els primers minuts els de Pardinyes van sortir molt durs i van recuperar molta seguretat en atac. Controlant cada cop millor l’ofensiva de la primera línia rival i evitant una circulació ràpida de pilota, els locals van aconseguir disminuir el ritme anotador dels de Ribes. Això els va fer aconseguir retallar la diferència amb el seu oponent fins a només 2 gols. Igual que en la primera meitat, en aquest cas més aviat a partir del minut quinze, els visitants van començar a pujar el ritme del partit. Tot i ser només 8 jugadors, els ribetans van córrer el contraatac durant tots els últims minuts i van obrir la defensa per forçar passades complicades i interceptar-les per a seguir corrent. Els de Pardinyes no van ser capaços de seguir i el ritme i van abaixar els braços durant els últims minuts, arribant al final del partit amb un resultat de 19 a 30 en contra.

El partit va ser, tot i el resultat final, molt positiu pels groc i negres. Van demostrar que són capaços de plantar cara a qualsevol rival encara que segueixen tenint força daltabaixos durant el transcurs del partit. El lleidatans van tornar a recuperar una defensa molt sòlida i dura que ja havien mostrat durant la fase regular i que si són capaços de mantenir i millorar segur que els donarà moltes possibilitats de guanyar els dos partits que queden i passar a la següent fase d’aquesta copa federació. Ara ja no tenen marge d’error i ho han de guanyar tot.

Handbol Lleida Pardinyes: Oriol Viñes, Joan Espina,  Pol Pifarré (2), Álvaro Martin(1), Marc Blasi(4), Enric Solé, Jordi Baró (3), Àlex Calvo (1), Víctor Sánchez (5), Lluc Folch, Rubén Carbonell (2), Pau Marsol, Francesc Munté i Ricard Gallart (1).

Handbol Ribes SDE: Mario Rodríguez, Joan Fernàndez, Joaquin Custodio, Pau Graells, Joel Ortiz, Pau Cabus, Tesfaye Espachs i Simón Rey.