QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS – JORNADA 9

HANDBOL POBLENOU “C” – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 13-12     Resultat segona part: 15-17

Resultat final: 28 – 29

El sènior groc masculí guanya al Poblenou i continua líder del grup per al TOP-4

Era la quarta vegada aquesta temporada que l’Handbol Poblenou i l’Handbol Lleida Pardinyes s’enfrontaven. En els tres encontres anteriors, els de Lleida havien aconseguit la victòria i, aquest cop, tot i que van tenir que treballar de valent, també van guanyar, assolint així el liderat d’aquesta lligueta que els deixa molt ben posicionats de cara al TOP-4.

L’Handbol Poblenou va voler sorprendre a l’equip groc-i-negre i va començar el partit amb una defensa individual a tot el camp. Durant els primers minuts la jugada els hi va sortir bé, doncs l’Handbol Lleida Pardinyes cometia errors en les passades i els llançaments, cosa que va permetre als barcelonins agafar una petita renda en el marcador de 3 gols. Passat el minut 10 d’aquesta primera part, l’Handbol Poblenou va tornar a la seva defensa 6:0 habitual, permetent d’aquesta manera més fluïdesa a l’atac lleidatà. Els de Pardinyes però, no feien una bona circulació de la pilota, sense velocitat i anaven topant una i altra vegada amb el centre defensiu de l’equip local, molt poblada i dura. Tot i les dificultats, els visitants van arribar al descans amb un desavantatge mínim (13-12) i disposats a capgirar el marcador a la segona part.

A la represa, la sortida en atac de Marc Julià (protagonista de bones accions defensives durant la primera meitat) va permetre als groc-i-negre aprofitar la seva gran velocitat en contraatac i segona olejada. Ràpidament  van obrir escletxa al marcador i van arribar a superar al Poblenou per 3 gols. Tot i això una discutible exclusió d’un altre dels baluards defensius del Pardinyes, Llull Farrando, va permetre el Poblenou tornar a empatar el partit. L’Handbol Lleida Pardinyes però, no es va arronsar i va continuar lluitant. Poc a poc li va anar guanyant terreny al Poblenou, que amb un home menys no va poder aturar els de Lleida, que tornaven a agafar renda. Durant els últims 10 minuts de partit, els locals, desesperats van intentar una defensa mixta sobre Ion Zubieta, el central de l’equip. No obstant, la velocitat i verticalitat en l’1×1 de Lluc Aumatell, Xavi Garcia i Aleix Gómez permetia els de ponent continuar per davant. Finalment una molt bona última defensa va certificar la victòria de l’Handbol Lleida Pardinyes en un disputadíssim partit entre dos dels grans aspirants al títol.

Handbol Poblenou “C”: Lanao, Brown, Rubio, Pozuelo, Sanahuja, Alcaina, Gacía, Soldevila, Caseras, Padro, Pinilla, Cervantes, González, Llinas.

Handbol Lleida Pardinyes Groc: Badia, Solans, Julià, García, Farrando, Villacampa, Fernández, Gómez, Moreno, Zubieta, Aumatell, Aldecoa, Barrufet.