Repartiment de punts en el darrer partit de la temporada…

COPA FEDERACIÓ – JORNADA 5

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – CLUB HANDBOL MARTORELL

Resultat primera part: 9-8    Resultat segona part: 8-9

Resultat final: 17 – 17

Darrer partit de competició pel combinat sènior i juvenil femení que finalitzen la temporada amb un empat davant el CH Martorell.

El partit va iniciar-se amb molts nervis per part dels dos conjunts ja que tots dos volien la victòria i les imprecisions va ser la tònica general del partit. Tot i els nervis, com reflecteix el resultat, les defenses es van imposar als atacs i aquests tenien molts problemes per finalitzar en gol les jugades cosa que va fer que el partit fos molt disputat i en cap moment, cap dels dos conjunts, agafes rendes que fes preveure qui es podria endur el matx, arribant al descans amb un resultat molt just de 9 a 8 favorable a les lleidatanes.

La represa de la segona part les de Pardinyes van sortir a la pista amb la intenció d’aconseguir rendes més grans per anar més tranqui-les la resta del partit però la bona defensa visitant i les bones actuacions de la seva portera no el van permetre, essent tot el partit molt renyit i amb el marcador igualat. El Martorell va intensificar una mica més el seu atac i aconseguia una petita escletxa de dos gols però un temps mort demanat pel tècnic local va servir per ajustar la defensa i aconseguir igualar el partit arribant d’aquesta manera al final del matx amb un 17 a 17 en l’electrònic. Resultat just pels mèrits de cada equip en un partit en que cap dels dos es jugaven res.

Ara toca descansar, analitzar, reflexionar i preparar la propera temporada per tornar amb més força a la competició.

Àrbitre: Gisela Tesija

Handbol Lleida Pardinyes: Andrea Jiménez, Inés Marhaoui, Aina Llobet, Clàudia Rosa, Blanca Ruiz, Andrea Rovira, Mar Blau Solans, Maria Martín, Júlia Enjuanes, Amaia Moreno, Joana Solé i Erica Jiménez.

Entrenador: Pere Martínez

Club Handbol Martorell: Clàudia Corral, Helena Sevilla, Mireia Ballés, Miriam Pedroche, Ana Martín, Paula Ortiz, Valeska Cantós, Ainhoa Garrido, Carla Cantó, Alba García, Paula Rodríguez, Samara Santiago, Alba Moreno i Júlia Garayoa.

Entrenador: Jordi Florensa