PRIMERA CATALANA – JORNADA 25

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 12-17    Resultat segona part: 14-13

Resultat final: 26 – 30

En la lluita per disputar el TOP 4, els lleidatans es col·loquen en la tercera posició

Ambdós equips van iniciar el partit amb les seves respectives defenses, el Pardinyes 6:0 i el Sant Joan Despí amb 5:1. Durant els primers deu minuts el joc va ser molt fluid i atractiu però amb encerts diferents. L’Handbol Lleida Pardinyes arribava al sus metros amb llançaments clars però el porter local, Santiago Vera, que va realitzar una excel·lent actuació durant la trobada. Aquestes aturades provocaven tres contraatacs clars del Sant Joan Despí que finalitzaven en gol i que va dur a l’equip local a aconseguir un marcador favorable de 6-4.

L’entrenador visitant, Jesus Velasco, va aclarir les idees de l’equip amb un temps mort per aclarir la situació. Així doncs, el Pardinyes va sortir més encertat amb pilotes que arribaven als extrems i podien finalitzar en gol i augmentat la intensitat de la seva defensa. Aquesta nova intensitat va portar als lleidatans a arribar al descans amb un favorable 12-17.

En la segona part del partit, el Pardinyes va continuar defensant amb intensitat i en els primers deu minuts de la segona part, va sentenciar una diferència de 8 gols. A partir d’aquest moment, el partit va portar a un continu estira-i-arronsa entre ambdós conjunts fent que els seus jugadors també haguessin de fer rotacions, no obstant això, la victòria visitant no perillava i el Pardinyes va arribar al final amb un treballat 26-30 que els atorguen dos punts molt importants en la seva lluita per entrar en el TOP 4 de la Primera catalana Juvenil.

Amb aquesta victòria el Pardinyes es col·loca en tercera posició i opta a entrar en la competició final.

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ: Gerard, Víctor, Marc, Alex, Santiago, Oriol, Iñaki, Ivan, Adrian, Albert, Victor, Ignasi i Joel.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Marc, Pau Gabas, Mikel, Alejandro, David Aguilar, Joan, Diego, Albert, Pau Iserm i Ivan.