Un empat per començar la Copa que dóna esperances de cara al futur de la competició…

INFANTIL MASCULÍ

COPA FEDERACIÓ  –  JORNADA 1

BCN SANTS UBAE – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 11 – 7  Resultat segona part: 11 – 15

Resultat final: 22 – 22

UN PARDINYES IRREGULAR EMPATA A BARCELONA

Els de Lleida van fer una primera meitat molt dolenta. Van sortir molt apàtics i sense ganes de plantar cara al rival i ho van pagar molt car. Amb una defensa molt poc agressiva i gens solidària en les ajudes i amb un atac molt irregular i sense continuïtat, els visitants van mostrar una molt mala versió que els va fer anotar tan sols 7 gols en 25 minuts. Per contra, els locals van saber aprofitar els espais que els proporcionava la defensa i van fer un joc molt valent, sobretot en atac, entrant decididament a porteria i lluitant cada pilota i cada contacte fins aconseguir marcar. Tot això va fer que el partit arribés a la mitja part amb un 11 a 7 favorable als locals.

A la segona meitat, i sobretot a partir del minut 5, les coses van canviar. Els lleidatans, tot i seguir força imprecisos en atac, van marcar un ritme molt més alt, van augmentar la agressivitat i la col·laboració en defensa i van recuperar les ganes de lluitar i guanyar el partir. Augmentant molt l’efectivitat van aconseguir anotar més del doble de gols que a la primera meitat. Els barcelonins per contra no van poder mantenir el ritme en atac, i la seva primera línia, cada cop més cansada, va baixar en efectivitat i decisió. El partit es va decidir amb un penal ja amb el temps parat que el lleidatà Pol Pifarre va anotar, aconseguint així l’empat a 22.

Com ja ha passat més cops durant el transcurs de la fase regular, els de Pardinyes han demostrat que són capaços de mostrar dues versions molt allunyades l’una de l’altra. La versió de la primera meitat, molt més tova i poc decidida, i la de la segona meitat, una molt bona versió capaç d’afrontar i superar partits i situacions difícils. Els barcelonins van deixar escapar un punt, però tot i això van demostrar ser un gran rival que posarà problemes a tots els equips que visitin el seu pavelló. Tot i els daltabaixos, els lleidatans van aconseguir dos punts que els poden fer força servei més endavant. Ara només els falta trobar la fórmula per mantenir la seva millor versió durant tot el partit, per així aconseguir superar la fase de grups d’aquesta Copa federació.

BCN Sans UBAE: Roger Serralta, David Gonzalez, Marc Colomé, Jan Pérez, Anton Garcia, Gabriele Fella, Josep Garcia, Juan Galindo, Quim Soler, Pau Carrera i Victor Romero,

Handbol Lleida Pardinyes: Ricard Oró, Joan Espina,  Pol Pifarré, Álvaro Martin, Marc Blasi, Enric Espina, Aleix Cerqueda, Jordi Baró, Àlex Calvo, Ricard Sangrà, Lluc Folch, Rubén Carbonell, Àlex Zachinski i David Bravo.