El conjunt lleidatà trenca amb les tres derrotes consecutives i venç al Sant Pere de Ribes…

QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL SANT PERE DE RIBES
Resultat primera part:
19-18 Resultat segona part: 18 – 13 Resultat final: 37 – 31

L’equip sènior grec masculí del Club Handbol Pardinyes ha trencat amb la dinàmica de derrotes consecutives. Després de tres partits perduts, els lleidatans han aconseguit superar a l’Handbol Sant Pere de Ribes per 37 a 31. Victòria que els torna a col·locar en la primera posició de la classificació essent líders de la fase d’ascens.

En la primera part del partit les ofensives es van imposar a les defenses d’ambdós conjunts. Els atacs predominaven i les defenses eren superades fàcilment, encara que els visitants van ser els primers a dominar el marcador aconseguint una màxima diferència de tres gols. Mentre avançava el partit, els lleidatans van escurçar la diferència fins a arriar a empatar la trobada i, gràcies a un llançament a temps parat quan arribava el descans, el Pardinyes va marxar al vestidor capgirant el marcador, 19-18.

En la represa, el conjunt groc-i-negre va ajustar la seva defensa i va anar ampliant la diferència de gols. No va ser fins als instants finals, però, quan el desgast físic va passar factura al conjunt barceloní i els lleidatans van trencar definitivament el partit fins al 37 a 31 final.

Cal destacar el gran poder golejador de Llull Aumantell i Aleix Gómez que, amb deu gols cadascun, van decantar el partit. La propera jornada els lleidatans visitaran la pista de l’Handbol Poblenou a la recerca de consolidar el lideratge i apropar-se a l’ascens a Tercera Catalana.