El Pardinyes juvenil masculí supera al Poblenou per 32-30 i continua lluitant pel TOP-4 de Primera Catalana..

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – 24 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL POBLENOU
Resultat primera part:
15-14 Resultat segona part: 17 – 16 Resultat final: 32 – 30

VICTÒRIA D’INFART

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha arribat a la vint-i-quatrena jornada de lliga amb nombroses baixes, només nou dels seus jugadors de plantilla hi estaven presents per disputar aquest important partit per a la classificació del TOP-4. La més sensible, la del porter Mikel donava a lloc a Àngel Sabaté, jugador cadet de primer any, que ha realitzat una actuació destacable. Tot i això, els lleidatans han demostrat el seu esperit lluitador en el cara a cara amb l’Handbol Poblenou, que ha finalitzat amb una important victòria per al Pardinyes, 32-30.

El partit va iniciar amb una defensa 5:1 per part dels dos conjunts. L’equip de Poblenou va sortir al camp més encertat de cara a porteria, aconseguint un 4 a 6 en el minut deu de la primera part avantposant-se així al marcador. Després d’un temps mort per part del Pardinyes, l’equip va canviar la defensa a una 6:0 per imprimir més intensitat. A partir d’aquest moment, el Poblenou tenia més dificultats per atacar i efectuar els llançaments a porteria. El marcador va capgirar i el Pardinyes arribava al descans amb un gol d’avantatge, 15-14.

En la segona part, el Pardinyes va sortir concentrat des del primer minut i va saber contrarestar totes les defenses que el Poblenou anava efectuant. Inclús amb una defensa individual als atacants Alejandro i Isern, els grocs-i-negres guanyaven 27-22 en el minut 20 de la segona part, el que semblava assegurar els dos punts per als locals. No obstant això, els de casa van començar a fallar les ofensives i els llançaments clars a porteria, el que es va unir a diverses exclusions que va deixar als locals amb dos jugadors menys durant alguns minuts. Així doncs, quan faltaven dos minuts pel final del partit, el Pardinyes només comptava amb un gol de diferència. Aquests dos darrers minuts van ser d’infart però els locals van aconseguir encaixar un altre gol que els donava la victòria final per 32 a 30, aconseguint dos punts molt importants per a seguir lluitant per entrar al TOP-4 de Primera Catalana.