Tercera victòria consecutiva del sènior femení en la segona fase

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ
(SEGONA FASE)

 

Handbol Lleida Pardinyes: 25 – 23 Handbol Gavà “B”

 

TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL SÈNIOR FEMENÍ

EN LA SEGONA FASE

Les noies del femení de l’Handbol Lleida Pardinyes gairebé no van donar oportunitats a  la victòria a un Gavà ple d’indecisions i sense trobar domini en el camp. Això sí, va ser un partit de molts alts i baixos amb clar domini de les de la Terraferma.

El partit es va iniciar amb imprecisions per part dels dos equips, tant en atac com en defensa. Però, de seguida l’equip del Pardinyes va agafar la mida de l’equip visitant i amb una forta defensa i atacs fluids van avançar-se en el marcador clarament. Cal destacar la brillant actuació de la portera local Aida Sentís amb espectaculars parades incloent tres penals consecutius que, encara van fer més, davallar l’equip del Gavà. 

La segona part va estar marcada pels primers 15 minuts amb clars atacs de circulació ràpida de pilota que poc a poc anaven deixant clars espais entre la defensa tènue de les barcelonines. Defensa agressiva que feia distanciar-se en el marcador amb 8 i 9 gols de diferència. Els últims 15 minuts van desetabilitzar una mica el clar joc de les de Pardinyes, ja que, en comptes de jugar amb calma, buscaven rapidesa en el joc, precipitant-se molt. Això va fer que les jugadores del Gavà intentèssin aprofitar-se amb contraatacs i atacs agressius que van deixar descolocades durants uns minuts a les lleidatanes.

Finalment es va arribar amb un 25-23 que dóna la victòria a le noies del Pardinyes, però, que aquest resultat no reflexa, ni molt menys, el treball i la superioritat mostrada durant tot el partit per part les jugadores locals.

Aquesta és la 3ª victòria consecutiva que dóna ales per continuar lluitant pel Top-4 per l’ascens.

Handbol Lleida Pardinyes: Aida Sentís, Núria Navas, Esther Pérez, Ester Nebot, Patricia Oliet, Patricia Bernabeu, Gemma Vidal, Irene Martínez, Blanca Martínez, Andrea Rovira, Carmen Martínez, Irina Monclús, Olga Regué i Maria Oró.