L’equip cadet masculí del Pardinyes perd després de no fer-ho des del 4 de novembre…

CADET MASCULÍ
SEGONA CATALANA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL GAVA
Resultat primera part:
10-15 Resultat segona part: 18-14 Resultat final: 28-29

Primera part nefasta

L’equip de Aritz Moreno, Eloi Badia i Aleix Villacampa rebia a Gavà, després de guanyar el primer partit al Parets amb molt d’optimisme però no va poder ser. El partit va tenir dos cares molt diferents, la primera part va ser totalment dels visitants i la segona dels locals, però aquest cop la remuntada no va poder ser davant un equip que va saber jugar al Pardinyes. Al final 28-29 per als de Gavà.

En la primera part del partit els locals van iniciar molt nerviosos, durant els trenta primers minuts, les imprecisions en atac i la desconcentració en defensa es va fer notar molt i s’arriba al descans amb un  10-15 en el marcador per als visitants. Part per oblidar.

L’inici de la segona part, els de Lleida van saber capgirar la dinàmica en que va finalitzar la primera part, l’equip local feia valer el seu joc fins apropar-se en el marcador, però al cap i al fí, no va poder ser.

Amb aquest resultat, els grocs-i-negres continuen la segona fase com a primers, després de que Parets guanyés a Poblenou. Ara a esperar a Poblenou, amb l’objectiu d’intentar ficar-se en el top 4.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Angel Sabaté, Adrià Farré, Alex Mozotà, Daniel Estrada, Kílian Sanz, Guillem Solans, Miquel Solanilla, Marc Monclus, Miquel Berenguer, Joel Campo, Joan Haro, Pau Solanilla, Pol Júlia, Marc Ormazabal

HANDBOL GAVÀ: Hug Armengol, Raúl Dominguez, Oriol Lora, Miquel Macias, David Belmar, Adrià Lozano, Oriol Reverter, Pol Castilla, Adrià Castilla, Eduard Sanitjas, Esteve Oricoa, Óscar Periañez, Maz Buei i Carles López.