Propera Jornada

Aquesta setmana els nostres equips sènior groc, juvenil i cadets masculí tenen importants compromisos de lliga i fases. Tots tres jugaran al pavelló municipal de Pardinyes i en tots aquests partits el suport de l’afició esdevindrà clau per donar-los-hi aquella empenteta necessària als moments complicats, així doncs aquest cap de setmana us hi esperem a tots.

Volem un pavelló groc-i-negre de gom a gom. Els primers en jugar seran els nostres juvenils de Primera Catalana que estan lluitant de valent per obtenir un lloc en el top-4 (19.00 hores, dissabte 29). Poc després arribarà el torn per al nostre sènior groc masculí, que necessiten la victòria de manera imperiosa, després de dos partits consecutius sense aconseguir un resultat positiu. Tot i amb això, continuen a la part alta de la classificació en la seva lluita per obtenir un lloc en la disputa pel campionat de Quarta Catalana (21.00 hores, dissabte 29).

El diumenge, els nostres cadets, que van començar les fases a segona catalana amb victòria, disputaran la segona jornada rebent al Gavà, un complicat rival; així que tot suport serà benvingut (Diumenge, 12.30 hores)

Som groc-i-negres, som gent d’handbol

Aquest cap de setmana, una vegada més, els nostres jugadors necessiten d’una grada plena de gom a gom animant amb força i esportivitat