Segona part d’escàndol…

CADET MASCULÍ
SEGONA CATALANA – JORNADA 20
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL PARETS
Resultat primera part:
13-18 Resultat segona part: 19-9 Resultat final: 32-27

L’equip cadet masculí de Pardinyes comença amb bon peu aquesta segona fase, guanyant a casa contra un rival molt dur.

L’equip de Aritz Moreno, Eloi Badia i Aleix Villacampa rebia a Parets, després de passar com a segon en la primera fase, el rebia amb molt optimisme. Partit per mostrar dos cares molt diferents. Al final 32-27 per als de Terra Ferma.

En la primera part del partit els locals van iniciar molt nerviosos, durant els trenta primers minuts, les imprecisions en atac i la desconcentració en defensa en el camp reflectia un  9-12 en el marcador per als visitants. Un temps mort demanat per el entrenador visitants, feia posar ritme e intensitat als seus i el marcador es va augmentar fins el 13-18 a la mitja part.

L’inici de la segona part va capgirar la dinàmica en que va finalitzar la primera part, l’equip local feia valer el seu joc fins agafar una renda de 6 gols i acabar 32-27.

Amb aquest resultat, els grocs-i-negres començant be la segona fase, ficant-se líders i a més portant 17 victòries segudes. Ara a esperar a Gavà, amb el objectiu de intentar ficar-se en el top 4.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Angel Sabaté, Adrià Farré, Alex Mozotà, Daniel Estrada, Kílian Sanz, Guillem Solans, Miquel Solanilla, Marc Monclus, Miquel Berenguer, Joel Campo, Joan Haro, Pau Solanilla, Pol Júlia, Marc Ormazabal

HANDBOL PARETS: Hug Armengol, Raúl Dominguez, Oriol Lora, Miquel Macias, David Belmar, Adrià Lozano, Oriol Reverter, Pol Castilla, Adrià Castilla, Eduard Sanitjas, Esteve Oricoa, Óscar Periañez, Maz Buei i Carles López.