Contundent victòria del juvenil del Pardinyes…

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – 23 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – JOVENTUD HANDBOL LA LLAGOSTA
Resultat primera part:
22-11 Resultat segona part: 26-13 Resultat final: 48-24

 Els 48 gols dels locals atorguen dos punts més per als lleidatans, que aspiren disputar el TOP-4 de Primera Catalana

En la 23a jornada de Primera Catalana juvenil masculina es preveia un partit força inquietant entre l’Handbol Pardinyes i La Llagosta, ja que, tot i la certa superioritat en la classificació per part dels lleidatans, la darrera trobada entre ambdós conjunts va finalitzar amb un empat a 23 després d’un partit intens i dur per a tots dos. Amb aquesta premissa, l’equip local, el Pardinyes, va sortir al camp molt concentrat amb la seva defensa 5:1, buscant que l’equip de la Llagosta no efectues els seus atacs llargs i elaborats. El defensor avançat del Pardinyes, David Cabasés, no deixava fluir la pilota en l’atac visitant i la resta de defensors estaven molt concentrats per robar pilotes que finalitzaven en continus contracops. En el minut quatre de la primera part, el marcador mostrava un 5-1 que va obligar a l’entrenador de la Llagosta a demanar un temps mort per cridar a l’ordre als seus jugadors i proposar-los així noves idees per a l’ofensiva.
L’Handbol Pardinyes va continuar defensant amb molta intensitat propiciant continus errors i contracops que finalitzaven en gols fàcils arribant al descans amb un marcador favorable de 22 a 11.

La segona part va continuar amb la tònica de la primera. El Pardinyes rotava contínuament en la banqueta, donant frescor als jugadors i sense abaixar el ritme, destacant el debut del golejador Joan Ontiveros. D’aquesta manera el marcador cada cop mostrava una diferència més gran i la Llagosta només podia anar a contra remolc. Finalment, el resultat mostrava un contundent 48 a 24 que aporta dos punts molt importants per al Pardinyes en la seva lluita per disputar el TOP-4 de la Primera Juvenil Masculina.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Marc Nieto, Pau Gabas, Jordi, Mikel, alejandro, david Aguilar, Joan Ontiveros, Diego, Pau Isern i David Cabases.

JUVENTUD HANDBOL LA LLAGOSTA: Antonio, Ivan, David, Sergio, Joel, Seydou, Ruben, Cristian i Ivan.