El Pardinyes cau davant La Roca…

SÈNIOR GROC MASCULÍ
QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS
BALONMANO LA ROCA 1953 – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
11-10 Resultat segona part: 17-13 Resultat final: 28-23

Abandonen la primera posició però mantenen les opcions per l’ascens

L’equip sènior groc masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana a La Roca del Vallès per enfrontar-se a un rival directe en la fase d’ascens, La Roca. Tot i el bon inici del conjunt lleidatà, els locals han sabut liderar, encara que amb poca diferència, el marcador per arribar al final amb un resultat favorable de 28 a 23.

Els lleidatans sortien al camp de joc molt concentrats i conscients de la importància de la trobada. Essent així, van aprofitar les bones recuperacions defensives per sortir ràpidament al contraatac situant-se amb un 0-4 en el marcador en els primers minuts de partit. De mica en mica, els locals anaven agafant el seu ritme per arribar a l’empat a 8 pocs minuts després i avantposant-se en el darrer moment per arribar al descans amb un gol d’avantatge per als vallesans, 11-10.

En la represa, el conjunt de La Roca va aprofitar el gran encert del jugador juvenil Oriol Vivas, que va anotar de totes les formes possibles superant una molt bona defensa lleidatana. Tot i això, els del Pardinyes no ho van posar gens fàcil i no va ser fins als minuts finals en què la diferència entre ambdós conjunts va superar els tres gols, favorables per als locals, que guanyaven el partit per 28 a 23.

Un resultat que no ha fet justícia a l’esforç i gran treball dels jugadors lleidatans però que manté les opcions intactes d’aspirar a l’ascens i inclús, de classificar-se pel TOP-4 final per ser campions de lliga.

BALONMANO LA ROCA 1953:
 Guifré Marigo (3), Oriol Vivás (8), Albert Gtande, Oscar Sanchez (2), Carlos De La Rosa, Raúl Giménez, Sergi Castelló (1), Xavier López, Jaume Camps (1), Bernat Felip, Ignas Blanco (5), Xavier Almansa, Marí Brant (2) i Bernat Pradera (4).

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Joan Fernández, Marc Julià, Aritz Moreno, Lluc Aumatell (8), ion Zubieta, Javier Aldecoa (1), Oriol Almacelles, Joaquím Solans (4), Llull Farrando, Aleix Gómez (7), Xavier García (2), Aleix Villacampa (1) i Albert Barrufet.