Una victòria agònica evita el descens directe del Pardinyes…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ

LLIGA CATALANA – 25 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL VILAMAJOR
Resultat primera part:
15-12 Resultat segona part: 14-16 Resultat final: 29-28

A falta d’una jornada per finalitzar la temporada, el primer equip haurà d’esperar el resultat de les Fases per mantenir la categoria

L’equip sènior negre masculí del Club Handbol Pardinyes ha evitat el descens directe de categoria gràcies a una victòria agònica davant el Vilamajor per 29 a 28. Tot i això, ara resta a l’espera del resultat de les Fases d’ascens a Divisió de Plata dels primers classificats de la categoria per mantenir la seva plaça en Lliga Catalana la temporada vinent.

El Pardinyes va sortir molt nerviós sabent el que es jugaven en aquesta jornada. Durant els primers minuts del partit i tot i la bona actuació del porter local, Xavi Bosch, la defensa no s’acabava d’ajustar i la sortida al contraatac no funcionava. Però, a diferència d’altres ocasions, l’efectivitat de llançament permetia als lleidatans marcar al descans amb un favorable 15-12 en l’electrònic.

La segona part va continuar amb la dinàmica d’un Pardinyes ansiós davant d’un Vilamajor que realitzava un joc molt més fluid. La direcció d’atac de Fran Pifarré, que va anotar cinc gols, mantenia als lleidatans dins del partit fins a un final “a cara i creu” que va decantar la trobada cap als grocs-i-negres. Les bones intervencions finals del porter Álvaro Martín van ser decisives per arribar al 29-28 final.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES:
A. Martin, E. Carrera (3), J. Velasco, A. Villacampa, J. Alegre (3), F. Pifarré (5), X. Bosch, J. Delgado (1), j. Amiano (4), A. Gómez (4), I. Fernández (7), R. Mirales, X. Garcia, J. Aldecoa (2).

HANDBOL VILAMAJOR: Gascón, González (4), Boch (1), Colldeforn (8), Gálvez (3), Gómez (3) i López (6).