Del descens a la quarta plaça…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ
LLIGA CATALANA – 25 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL CARDEDEU
Resultat primera part:
16-10 Resultat segona part: 12-17 Resultat final: 28-27

Les “Lleones” consoliden una plaça molt merescuda després de les importants baixes que han tingut durant la temporada

L’equip sènior negre femení del Club Handbol Pardinyes han consolidat la quarta posició de la classificació gràcies a la gran victòria d’aquest cap de setmana davant l’Handbol Cardedeu, un rival directe per la lluita d’aquesta plaça.

La primera part es va jugar amb molta intensitat per part d’ambdós conjunts. Les “Lleones” van imposar un bon ritme de partit però les noies del Cardedeu no deixaven que la diferència de gols fos àmplia. Tot i això, un canvi en l’ofensiva lleidatana jugant amb dos pivots va millorar l’atac i va trencar la defensa del Cardedeu, aconseguint arribar al descans amb una renda de sis gols.

La segona part va iniciar amb la mateixa tònica que la primera, però les lleidatanes es van relaxar i l’equip visitant va imposar un ritme de partit amb una alta intensitat que va empatar el marcador. El transcurs d’aquesta part va ser un estira-i-arronsa per part dels dos conjunts sense deixar clar qui aconseguiria la victòria final. Però, en el darrer minut del partit i per part d’una acció de l’equip visitant, es va produir la tercera exclusió d’una de les jugadores del Cardedeu fent que els col·legiats l’haguessin de treure la cartolina vermella. Sanció que, segons el nou reglament, implica un llançament de 7 metres per a l’equip contrari. Així doncs, a falta de menys de trenta segons, la jugadora lleidatana, Natàlia Caldés no va perdonar i va encaixar el gol de la victòria final (28-27).

Una gran victòria davant d’un rival directe que deixa a les “Lleones” en la quarta posició de la taula, un lloc merescut després de la gran Lliga que han jugat i les baixes importants que han anat sumant durant la temporada. Després d’aquest últim partit a casa, les lleidatanes s’enfrontaran en la darrera jornada davant l’Ascó, un equip que no ho posarà gens fàcil perquè ha de guanyar per salvar la categoria.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Laura Dolcet, Patricia Oliet (3), Blanca Martinez (4), Irina Monclus (1), Natalia Caldes (12), MArta Pueyo (1), Olga Regué, Eli Martinez (3), Andrea Jimenez, Amaia Moreno(2) i Judit Gómez (2).

HANDBOL CARDEDEU: Anna Costa, Sandra Piqué (7), Maria Mora, Andrea Gendra (2), Berta Rodriguez (2), Marta Caballero (6), Beatriz (1), Violeta de Cabo (3) i Melani Moreno (7).