Victòria agònica dels juvenils del Pardinyes…

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – 21 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL SANT QUIRZE
Resultat primera part:
17- 16 Resultat segona part: 13 – 12 Resultat final: 30-29

Sumen dos punts més i es col·loquen tercers en la classificació

Trobada difícil la d’aquesta jornada per a l’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes perquè presentava nombroses baixes per diversos motius que s’unia al bon equip rival amb què s’enfrontava, el Sant Quirze. Tot i això, victòria ajustada per als lleidatans per 30 a 29 que sumen dos punts més i veuen més clara la seva disputa del TOP-4.

Ambdós conjunts van iniciar el partit amb les seves defenses habituals, 6:0 per part dels locals i 5:1 pels visitants. Les defenses però eren fàcilment superades, ja que no presentaven la intensitat d’altres jornades i les ofensives dels dos equips terminaven en gols elaborats. Els porters poc podien fer davant els llançaments clars dels atacants. En aquest sentit, tota la primera part va ser d’una màxima igualtat i així ho mostrava el marcador al descans amb un 17-16 favorable als locals.

La segona part va mostrar una tònica diferent. El Pardinyes va iniciar a defensar amb més intensitat provocant errors en l’atac del Sant Quirze que terminaven en contracops i gols fàcils per a l’extrem David Cabasés i Gerard Vallverdú. Gràcies a això els lleidatans aconseguien una diferència de quatre gols en el minut 15 de la segona part. Després d’un temps mort per part de l’equip visitant, el Sant Quirze va tornar a igualar el partit i a pressionar, aquest cop amb una defensa individual a Alejandro que dificultava l’ofensiva local. La diferència es va anul·lar i els últims sis minuts del partit van ser de màxima igualtat. El Pardinyes va estar molt concentrat i intens, defensant l’última possessió del partit per al Sant Quirze i evitant un gol final per acabar guanyant per 30 a 29.

Dos punts molt importants que permet als lleidatans estar tercers en la classificació a Primera Catalana i continuen optant a estar en el TOP-4.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Marc, Jordi, Mikel, Alejandro, David Aguilar, Diego, Pol, Albert, Miquel, Gerard i David Cabases.

HANDBOL SANT QUIRZE: Miquel, Xavi, Adrian, Roger, Pau, Marc, Carles, Marc, Martí, Gerard, Pol, Hector i Pau.