El sènior groc masculí perd el seu primer partit a fases…

SÈNIOR GROC MASCULÍ

QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS

SALLE MONTCADA B – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat 1a part: 14-11  Resultat 2a part: 16-11

Resultat final: 30-22

Tot i la derrota a casa de la Salle, el Pardinyes continua líder en la Fase d’Ascens.

 Bon inici de partit dels lleidatans en el que s’han arribat posar 3 gols per sobre al marcador (3-6) però poc a poc, els locals, amb més intensitat en el seu joc, han imposat el seu ritme de partit  aprofitant les errades dels de Pardinyes per arribar al descans 3 gols per sobre, 14-11.

A la represa, els barcelonins s’han imposat clarament amb una màxima diferència de 9 gols 25-16. A les acaballes del matx el conjunt groc-i-negre ha reduït la diferència fins als 8 gols finals, 30-22.

Aquesta ha estat la primera derrota del conjunt lleidatà, tot i això es mantenen líders en la classificació i continuen intactes les seves aspiracions d’ascens a Tercera Catalana.

SALLE MONTCADA B: Sergio Criado, Antonio Arreaga, Joan Navarro, Erwin Opazo, Miguel Cordoba, Xavi Ayala, Arnau Titos, Raúl Pérez, Marc Gutierrez, Alejandro Ramos, Albert Suñé, Àngel Sipi, Germàn Ramírez i Mario Sória.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Joan Fernàndez, Marc Julià, Alejandro Sànchez, Víctor Martín, Guillem Rosa, Javier Aldecoa, Oriol Almacelles, Diago Martínez, Sergi Vallverdú, Aleix Gòmez, Xavier García i Aleix Villacampa.