L’infantil del Pardinyes perd a casa de l’OAR Gràcia…

INFANTIL
SEGONA CATALANA
OAR GRÀCIA SABADELL A – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
16 – 8 Resultat segona part: 18 -7 Resultat final: 34 – 15

L’equip necessita recuperar la intensitat per demostrar que és un sòlid candidat per la Copa Federació

L’equip infantil del Club Handbol Lleida Pardinyes ha perdut aquest cap de setmana davant l’OAR Gràcia Sabadell per 34 a 15. Els lleidatans, que no han sabut mantenir la intensitat han deixat que els locals juguessin còmodes davant d’un Pardinyes també amb moltes baixes.

La primera part va començar molt igualada. Els dos conjunts van sortir al camp força freds i això va afavorir a l’equip visitant que, amb una bona defensa i un atac prou intens i mòbil, va aconseguir mantenir-se només a dos gols del rival durant els primers quinze minuts. A partir d’aquest moment els lleidatans van baixar la seva intensitat de joc fent que perdessin moltes pilotes en l’atac que serien aprofitades per augmentar el nivell de joc i l’encert de l’equip local, que arribava al descans amb un avantatge de vuit gols al descans.

La segona part va continuar amb la dinàmica de la primera. Els sabadellencs van anar augmentant el seu ritme gradualment, tant en defensa com en atac. Minut a minut la distància amb el rival reafirmava perquè són un equip candidat a liderar el grup. Els lleidatans, davant d’aquesta nova actitud del rival, van perdre les ganes de lluitar el partit, fent que la defensa fos dèbil i l’atac amb poc ritme. Així doncs, el partit va finalitzar amb una amplia avantatge per als locals de 34 a 15.

Els de Pardinyes va pagar cara la falta d’intensitat i, amb un equip ple de baixes importants, no va poder plantar cara al segon classificat del grup. Els de l’OAR van jugar un partit força còmode amb molta mobilitat en la primera línia i un gran encert en el llançament exterior que els va permetre ampliar la distància minut rere minut. Així doncs, si els de Lleida volen acabar la fase de grups en una alta posició i demostrant que són uns candidats sòlids per disputar la Copa Federació, hauran de recuperar la intensitat demostrada en les darreres jornades per tornar a demostrar que estan disposats a lluitar cada partit fins al final.

OAR GRÀCIA SABADELL: 
May Porcar, Arnau Busquets, Marc Aes, Albert Romance, Sergi Escuet, Joan Miralles, Khail Jirari, Joan Camps, José Vizcaino, Julio Diaz, Gerard Sánchez i Guillem Sallas.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Ricard Oró, Joan Espina, Pol Pifarré, Álvaro Martín, Marc Blasi, Àlex Calvo, Ricard Sangrà, Llull Folch, Rubén Carbonell, Pau Marsol, Àlex Zachinski, Adrià Pons i David Bravo.