Derrota contundent del sènior groc femení davant l’Ascó…

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – CLUB HANDBOL ASCÓ

Resultat 1a part: 7-11  Resultat 2a part: 7-20

Resultat final: 14-31

Partit per oblidar del segon equip femení del Pardinyes

Partit que esperava amb il·lusió el Pardinyes groc femení després del debut a la Copa, que malgrat perdre el primer partit contra el Sant Cugat, les sensacions eren molt bones però… La realitat va ser una altra.

El partit va començar fred per les locals i va costar molt entrar en joc, la falta d’intensitat, tant en defensa com en atac, ho va pagar car i ràpidament l’Ascó es va fer amb el partit. La costant pèrdua de pilotes, les males transicions, van castigar molt al conjunt local que malgrat tot va arribar al descans amb quatre gols de desavantatge 7-11.

L’inici de la segona part s’esperava una reacció del conjunt local però aquesta no va arribar, el continus errors en atac, amb llançaments fora i la manca d’intensitat defensiva, va condemnar al Pardinyes a una derrota clara i contundent, el 14-31 final ho diu tot.

Ara cal una reacció a casa del Tarragona el proper diumenge i cal una reacció en el seu joc per tornar a ser un equip dinàmic i alegre en el seu estil de joc.

Handbol Lleida Pardinyes: Andrea Jiménez, Aina Llobet, Claudia Rosa, Blanca Ruiz, Maria Martín, Júlia Enjuanes, Amaia Moreno, Laia Villafranca, Nati Isern i Erica Jiménez.

Club Handbol Ascó: Tania Marcos, Carla Martínez, Laia Serra, Maria Guerrero, Marta llop, Bruna Figueras, Rosa Guiu, Aina Zaragoza, Marina García, Marta Abella, Laia Ferré i Clara Cuello.