AL CAPDAVANT DE L’ASCENS…

SÈNIOR GROC MASCULÍ

QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – EH CASTELLDEFELS B
Resultat primera part:
10 – 9 Resultat segona part: 18 – 13 Resultat final: 28 – 22

El filial del Pardinyes suma una nova victòria davant el Castelldefels per 28 a 22

Els lleidatans van sortir al camp amb la idea clara d’imposar el seu ritme al partit, situant-se ràpidament amb un 3-0 favorable gràcies a dues aturades del porter Albert Barrufet que van acabar en contraatac. De mica en mica però, la velocitat de l’inici va disminuir i l’equip visitant va ser l’encarregat aquest cop d’imposar el seu ritme, més lent, que refredava el joc groc-i-negre. La disminució de la intensitat va provocar molts problemes en l’atac estàtic durant la resta de la primera meitat. A aquest fet s’hi va sumar també diversos errors en el llançament que van propiciar un marcador, més ajustat, de 10-9 al descans.

En la represa, els locals van aconseguir desenganxar-se de la lentitud de joc del Castelldefels, tot i que la falta d’encert en el llançament no va permetre que es reflectís la diferència en el marcador. Així doncs, no va ser fins al minut 15 d’aquesta segona meitat que els de Pardinyes van ajustar el punt de mira deixant el partit “vist per sentència” amb una màxima renta de vuit gols, (28-20). En les darreres accions del partit va ser el Castelldefels qui va dominar l’ofensiva anotant dos gols per deixar un marcador final de 28-22.

Tot i la victòria, els lleidatans no van acabar satisfets amb les sensacions que els havia deixat el partit, però de ben segur els servirà per tornar a recuperar el seu joc habitual de cara als dos pròxims enfrontaments, que haurà de disputar lluny de la Terra Ferma, per mantenir-se al capdavant de la classificació d’aquesta fase d’ascens.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Joan Fernández, Marc Julià (2), Ion Zubieta (1), Victor Martín, Guillem Rosa (6), Javier Aldecoa (4), Oriol Almacelles (2), Aritz Moreno, Sergi Vallverdú, Aleix Gómez, Xavier Garcia (8), Albert Barrufet, Joaquim Solans (2) i Aleix Villacampa (3).

EH CASTELLDEFELS: Alex Sánchez (6), Edgar Alagón, Juan Rodríguez, Marçal Guardiola (3), Borja Alagón (3), Adrián González (2), Lucas Rovira, Miguel Sánchez (3) i Àngel Esteve (5).