Les “lleones” s’asseguren el cinquè lloc…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – 24 JORNADA
BM GRANOLLERS – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
 13 – 14 Resultat segona part: 18-11 Resultat final: 31 – 35

L’equip sènior femení guanya al Granollers per 31-35 i aspiren a la quarta posició

El partit va iniciar amb molta intensitat per part d’ambdós conjunts, disposats a lluitar per aquests dos punts en la darrera etapa de la competició. Però les lleones, durant els deu primers minuts, no van trobar el seu joc al camp, no se sentien còmodes i això es traduïa en un joc lent i poc efectiu. A partir del minut 15, gràcies a uns canvis tàctics i un canvi d’actitud, les “Lleones” van començar a funcionar amb un joc més fluid i una defensa solida i contundent fins al 13-14 del descans.

A la represa, el joc lleidatà va ser encara més ferm. Gairebé quasi totes les accions ofensives de les “Lleones” finalitzaven en gol i el Granollers no aconseguia agafar-les a la contra gràcies al bon replegament defensiu de les lleidatanes. Les noies de Xavi Vilella no aconseguien superar la compacta defensa de les visitants que van arribar al final del partit amb un resultat molt favorable de 31 a 35.

Gran actuació del conjunt lleidatà que va saber imposar el seu joc davant un Granollers sense idees gràcies a la forta i compacta defensa de les lleidatanes. Victòria que les col·loca en cinquena posició de la taula classificatòria amb l’objectiu de sumar dos punts més la pròxima jornada davant del Cardedeu, un rival directe per la disputa de la zona alta de la classificació.

BM GRANOLLERS
: Mercedes Benas, Ester Torra, Miriam Juarez, Mireia Rodriguez, Anna Colomer, Marina Millan, Sonia Sola, Martina Garcia, Laura Vila, Estefania G. Cuadra, Laia Martin, Judith Vallejo i Eguino.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Laura Dolcet, Patricia Oliet, Carmen Martinez, Marta Pueyo, Blanca Martinez, Natalia Caldés, Irina Monclús, Olga Regué, Andrea Jimenez, Elisabeth Martínez i Amaia Moreno.