Dura derrota del Pardinyes a Sant Cugat…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ

LLIGA CATALANA – 24 JORNADA
HANDBOL SANT CUGAT B – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
20 – 15 Resultat segona part: 19 – 19 Resultat final: 39 – 34

El primer equip masculí veu més difícil eludir el descens i suma una nova lesió d’Aumantell

Els primers moments de partit els lleidatans van mostrar molt poca intensitat defensiva que va permetre a l’equip local marxar ràpidament amb sis punts de diferència. Davant els problemes en defensa, el Pardinyes va optar per modificar l’ofensiva amb l’entrada de Lluc Aumentell i Eric Carrera, que van aportar més dinamisme en l’atac aconseguint igualar el partit a 12 gols. Al cap de pocs minuts i després de la lesió del lleidatà Aumantell, el ritme de l’equip de Pardinyes va tornar a decaure arribant al descans amb un marcador de 20-15.

En la segona part el Pardinyes va millorar la seva intensitat general amb atacs més fluids i millor concentració. Malgrat aquesta millora, la defensa no va ser prou eficaç per aturar l’ofensiva local, convertint el partit en un seguit d’anades i tornades que no beneficiaven els interessos dels grocs-i-negres, que perdien finalment per 39-34.

Així doncs, aquesta dura derrota del Pardinyes fa cada vegada més difícil eludir el descens de categoria. A més, s’ha de sumar la pèrdua de Llull Aumentell, que va necessitar sis punts de sutura per un fort cop a la boca.

HANDBOL SANT CUGAT B:
Ramírez, Dolz (5), Marin (7), Peracaula (5), Santate (4), Braulio (6), Sierra, Vaz (2), Magranes, López (5), Jimenez (6), Ribó i Marruets (4).

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: X. Bosch, E. Carrera (7), Fernández (1), R. Mirales (3), Amiano (8), J. Alegre (2), Ll. Aumentell (2), A. Martín, J. Delgado (6), F. Pifarré (2), J. Aldecoa i A. Gómez (3).