El Pardinyes debuta amb derrota a Sant Cugat…

SÈNIOR GROC FEMENÍ

COPA FEDERACIÓ – JORNADA 1
HANDBOL SANT CUGAT – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
10-9 Resultat segona part: 14-10 Resultat final: 24-19

Les grogues del conjunt lleidatà perden el primer partit de Copa Federació però valoren positivament la trobada

Aquest cap de setmana va iniciar-se la Copa Federació amb el debut del sènior groc femení de l’Handbol Lleida Pardinyes a Sant Cugat que, tot i la derrota, les sensacions van ser molt positives.

L’inici del partit va ser de clar domini de les lleidatanes que amb una defensa molt sòlida va aconseguir un 0-3 en els primers 5 minuts. El Sant Cugat, que a la fase regular va guanyar còmodament al Pardinyes, es va trobar sorprès per l’inici de les lleidatanes i va haver de suar de valent per escurçar les distàncies en el marcador. A mesura que passaven els minuts, les locals van començar a desplegar el seu joc i a poc a poc aconseguien empatar el partit fins a aconseguir una petita avantatja al descans de 10-9.

L’inici de la segona part va ser calcada a la primera, bona defensa de les lleidatanes que no deixava atacar amb comoditat al Sant Cugat i que no aconseguia marxar-se en el marcador fins que, una sèrie d’errors i pèrdues de pilota en atac per part del Pardinyes, les jugadores locals ho varen aprofitar per obrir escletxa i agafar una petita diferència en el marcador. Temps mort demanat pels tècnics lleidatans per aconseguir asserenar el joc i aclarir les idees en atac però una exclusió quan faltaven 2 minuts de la millor defensora del Pardinyes va deixar en inferioritat a les de la Terra Ferma i no van poder aconseguir un resultat millor pels seus interessos. 24-19 final que no reflecteix el que va succeir a la pista.

Tot i aquesta derrota, les sensacions van ser molt positives i si continuen en aquesta línia, les grogues del Pardinyes tenen molt a dir en aquesta competició.

HANDBOL SANT CUGAT: Maria Estevez, Emma Puigmartí, Andrea Fernàndez, Carlota Gonzàlez, Marta Fernàndez, Djuna Madrego, Arantxa Bueno, Judit Peramola, Neus Sanjuan, Júlia Martí i Núria Pérez.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Andrea Jiménez, Aina Llobet, Claudia Rosa, Blanca Ruíz, Mar Blau Solans, Maria Martín, Júlia Enjuanes, Amaia Moreno, Andrea Rovira, Joana Solé, Erica Jiménez i Nati Isern.