El Pardinyes juvenil masculí manté el tercer lloc i encara opta al TOP-4…

JUVENIL MASCULÍ

PRIMERA CATALANA – 20 JORNADA
HANDBOL ESPLUGUES – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
9 – 19 Resultat segona part: 16 – 16 Resultat final: 25 – 35

L’equip juvenil masculí venç a l’Esplugues per 25 a 35

Còmoda victòria del juvenil masculí de l’Handbol Lleida Pardinyes a casa davant l’Handbol Esplugues, un rival directe en la taula classificatòria per accedir al TOP-4, amb un plàcid 25 – 35.

L’Esplugues va provar de sorprendre amb una defensa 6:0, diferent de la seva habitual 5:1, per dificultar l’ofensiva lleidatana. No obstant això, la bona direcció del jugador del conjunt lleidatà Alejandro Sánchez, i el bon encert en els llançaments feien que el Pardinyes aconseguís marcar els seus primers gols fàcilment. A més a més, s’havia de sumar la gran defensa buscant que dificultava amb intensitat l’atac rival. Un parcial d’1-5 en els primers minuts del partit va provocar un temps mort per part de l’equip local, falto d’intensitat i clarament superat. En reprendre’s el partit, l’Esplugues va tornar a la seva defensa habitual 5:1, però la major intensitat tant ofensiva com defensiva dels grocs-i-negres va anul·lar qualsevol tipus de reacció local, ampliant encara més l’avantatge en el marcador fins a arribar a un contundent 9-19 a la mitja part.

En la segona part l’Handbol Pardinyes va continuar amb el seu excel·lent treball. Concentrats i amb molta intensitat, tallaven qualsevol abisme de reacció local. La diferència en el marcador no va ser inferior a set gols durant aquesta meitat permetent repartir els minuts entre els jugadors menys habituals de Lleida. Finalment, els lleidatans es van emportar els dos punts amb un marcador final de 25 a 35 que els col·loca en la tercera posició i amb un coixí de tres punts que els mantenen en les posicions de disputa del TOP-4.

HANDBOL ESPLUGUES: Andrés, Climent, Picado, Castro, Sánchez, Gutiérrez, Hernández, Vilanova, Vegas, Del Val, Català i Madroño.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Pau Gabas, Mikel, Alejandro, David Aguilar, Diego, Pau Isern, Gerard, David Cabases, Ontiveros i Ivan.