HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL ESPLUGUES B
Resultat primera part:
19-15 Resultat segona part: 13-12 Resultat final: 32-27

Després de vèncer a l’Esplugues, el masculí evita el descens directe i una de les primeres finals abans d’acabar la temporada

L’oportunitat definitiva de mantenir la categoria. Amb aquesta premissa, l’equip sènior negre masculí del Pardinyes ha rebut a l’Handbol Esplugues B per disputar la 23a jornada de lliga. Jornada molt important per als lleidatans que gràcies al treballat resultat final de 32-27, salven el descens directe de Lliga Catalana.

Així doncs, el Pardinyes va sortir mot concentrant sabent el que es jugava. Aquesta vegada sí, l’efectivitat en l’ofensiva local va estar a l’altura de les circumstàncies i s’avantposaven en el marcador en els primers minuts del partit. El bon treball defensiu dels lleidatans sobre la primera línia de l’Esplugues i la sortida al contraatac els permetia marxar al descans amb un favorable 19-15 en el marcador.

En la segona part, els del Baix Llobregat van saber reaccionar i van ajustar el marcador a només dos gols en un parell d’ocasions. Però aquesta vegada, els lleidatans no es van deixar vèncer i, amb un molt bon encert dels extrems Lluc Aumentell i Aleix Gómez, van controlar el partit fins al 32-27 final que salva la primera de les finals que tenen d’aquí al final de la lliga per romandre en la categoria.