HANDBOL SANT MIQUEL B – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
13-16 Resultat segona part: 16-19 Resultat final: 29-35

El filial del Pardinyes venç al Sant Miquel i es manté com l’equip més golejador de les fases d’ascens a Tercera Catalana

L’equip sènior groc masculí del Pardinyes és líder de la Fase d’Ascens a Tercera Catalana després de vèncer a l’Handbol Sant Miquel B per 29 a 35. Aquest resultat manté als lleidatans en la primera posició i com a equip més golejador, distintius que pretén mantenir durant la pròxima jornada davant l’Handbol Castelldefels B.

En l’inici del partit, els lleidatans van marcar el ritme del partit controlant a la perfecció el joc ràpid del conjunt. Gràcies a un joc col·lectiu, els atacs grocs-i-negres aconseguien anotar contínuament fent que cada gol minvés la moral dels barcelonins, principalment amb els llançaments dels laterals Lluc i Xavi. Tot i tenir una màxima diferència de quatre gols, al descans el resultat era de 13-17.

A la represa, el Sant Miquel va sortir amb molta intensitat i va aconseguir igualar el marcador a 17 passats els deu primers minuts de la segona part. Els lleidatans però, van reaccionar amb un dur parcial de 4-1 a favor per situar novament una còmoda distància al marcador que es va poder ampliar fins als sis gols quan s’arribava al darrer minut amb un resultat definitiu de 29 a 35.