Victòria en el darrer partit de Primera Catalana…

SÈNIOR GROC FEMENÍ

PRIMERA CATALANA – PARTIT AJORNAT CORRESPONENT A LA JORNADA 16
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – CONCÒRDIA ANDORRA
Resultat primera part:
7-12 Resultat segona part: 12-5 Resultat final: 19-17

Després d’un inici molt dolent, el sènior groc femení guanya davant el Concòrdia d’Andorra

Darrer partit de Primera Catalana i victòria molt treballada d’un Pardinyes que va començar la primera part adormida, lenta i sense idees. En el darrer partit de lliga les lleidatanes han guanyat finalment per 19 a 17, a un Concòrdia que, tot i venir amb poques jugadores, ha lluitat per emportar-se els últims punts dominant la primera part de la trobada.

En aquest sentit, les noies d’Andorra van saber jugar en els primers minuts portant al Pardinyes al seu joc lent, llarg de transicions i amb poca intensitat però que s’avançava en el marcador mentre les lleidatanes es quedaven sense idees en l’atac. Amb aquesta dinàmica s’arribava al descans amb tan sols set gols i un 7 a 12 en l’electrònic.

En la segona part la dinàmica va canviar. Després del descans i amb les idees més clares, tant en atac com en defensa, el Pardinyes va començar a imposar el seu joc amb una defensa molt intensa sobre les seves rivals i alternant una ofensiva que les andorranes no podien aturar. D’aquesta manera, les lleidatanes començaven a remuntar el partit i, amb un joc més dinàmic i intens, les de Pardinyes van anar imposant el seu joc fins a donar la volta al marcador i aconseguir una victòria per acomiadar la competició (19-17).

Un cop finalitzat la Primera Catalana, el proper cap de setmana el Sènior Groc femení es desplaçarà a Sant Cugat per debutar en la Copa Federació.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Andrea Jiménez, Aina Llobet, Blanca Ruiz, Andrea Rovira, Maria Oró, Valentina Nikolaeva, Maria Martin, Júlia Enjuanes, Amaia Moreno, Laia Villafranca i Erica Jiménez.

CONCÒRDIA ANDORRA: Maria Glòria Montero, Cristina Vergara, Cristina Suarez, Gemma Vallès, Laura Pérez, Sonia Alcaide, Anabel Cano i Sonia Villacampa.