Segon empat consecutiu…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – 23 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL SANT JOAN DESPÍ
Resultat primera part:
12-10 Resultat segona part: 14-16 Resultat final: 26-26

Les “Lleones” del Pardinyes empaten a 26 davant el Sant Joan Despí

L’equip sènior negre femení del Pardinyes ha empatat aquest cap de setmana davant l’Handbol Sant Joan Despí a 27 després d’un partit intens i amb nombrosos errors per part de les lleidatanes, que amb aquesta acumulen dues jornades empatades davant rivals propers en la classificació.

En l’inici del partit les lleidatanes van sortir concentrades amb la voluntat d’imposar el seu ritme en el partit tot i que, el constant estira-i-arronsa de gols mantenia ambdós conjunts en tensió. Passats els primers minuts i després de reajustar en dues ocasions la defensa, les lleidatanes es vana avançar en el marcador mantenint una diferència de dos gols fins a arribar al final de la primera meitat amb un 12 a 10 a l’electrònic que no donava cap tranquil·litat a les locals.

A la represa i com era d’esperar, les noies del Sant Joan Despí van augmentar la seva intensitat i van saber aprofitar alguns errors defensius de les lleidatanes, que també van patir més d’una exclusió durant l’inici d’aquesta segona part. Els següents minuts, el partit es va convertir en una lluita constant entre els dos conjunts, que aprofitaven les errades d’ambdós per sumar un gol més al marcador. Amb aquesta dinàmica i després d’alguns errors en els llançaments de les lleidatanes, el Sant Joan Despí va robar la darrera possessió de pilota al Pardinyes per convertir-la en el darrer gol i el consegüent empat a 26 en el marcador.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Patricia Oliet (6), Carmen Martínez (6), Marta Pueyo (2), Blanca Martinez (4), Natalia Caldés (4), Irina Monclús, Judit Gñomez (1), Aida Sentís, Olga Regué, Andrea Jimenez (3), Elisabeth Martínez i Amaia Moreno.

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ: Laure Verguera, Miren (1), Joana Casas (6), Julia Castany, Marcelia F. (9), Irene C., Laia Serres, A. Ramos (1), Agore Z. (3), Noelia Suarez, Sara Romero (1), Mireia P., Carla Jimenez i Maria Fuerte.