Gran victòria per al Top-4

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – 19 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – SANT MARTÍ ADRIANENC B
Resultat primera part:
18-12 Resultat segona part: 16-20 Resultat final: 34-32

Els juvenils es posicionen en la segona posició després de vèncer al Sant Martí per 34 a 32

Important partit per als juvenils del Pardinyes que buscaven continuar amb la seva ratxa positiva de resultats per mantenir-se dins de les quatre places de la classificació que donen accés al TOP 4 a final de temporada. Aconseguint també, una important victòria per 34 a 32 que posiciona virtualment al Pardinyes en la segona posició de la lluita per l’ascens.

L’equip juvenil masculí del Pardinyes rebia al Sant Martí Adrianenc B al Pavelló Municipal Juanjo Garra amb ganes de venjança després del seu darrer encontre, que va finalitzar en empat. El conjunt groc-i-negre va començar el partit amb una forta defensa 6:0 que dificultava l’atac visitant i propiciava contraatacs que li van permetre agafar ràpidament un avantatge en el marcador. Per la seva part, el Sant Martí va intentar sorprendre els locals amb una defensa 6:0, però la bona direcció en l’atac del lleidatà Jordi Guillén i els gols de la primera línia van fer retornar a la defensa 5:1 de l’equip visitant. Després d’aquest canvi, el conjunt lleidatà no tenia cap problema en superar al seu rival i, les contínues rotacions en els jugadors de camp, mantenia la intensitat en un alt nivell aconseguint un resultat molt favorable de 18 a 12 en el descans. Fins al moment, el Pardinyes havia controlat el partit a la perfecció.

No obstant això, en la segona part la dinàmica va canviar. L’equip local es va mantenir, fins a un total de 16 minuts, amb un jugador menys en el terreny de joc a causa de les contínues exclusions en les accions ofensives. El Sant Martí es va aixecar i es va apropar només a dos gols gràcies als seguits contraatacs sorgits de presses de pilota o precipitacions en el llançament dels lleidatans.
En el tram final del partit tres aturades consecutives del porter local, Mikel Zubieta, van certificar la victòria final del Pardinyes que, estancat en l’atac i superat en defensa respirava alleujat després del darrer piuleig de l’àrbitre.

En aquest sentit, bona victòria per als locals que suma dos punts més i es posiciona, virtualment, com a segons classificats. La pròxima setmana es traslladarà a la pista de l’Handbol Esplugues que, amb un punt menys en la classificació, és un rival directe de cara a la classificació per al TOP 4.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES:
Marc, Pau Gabas, Jordi, Mikel, Alejandro, David Aguilar, Diego, Pau Isern, Gerard, David Cabases, Albert i Ivan.

SANT MARTÍ ADRIANENC B: Garriga, López, Caballero, Sánchez, Oliva, Sahuquillo, Guerrero, Lojada, Pérez, Fernández, Romero, Saball, Rodríguez i Lara.