SEGONA CATALANA – JORNADA 18
AEH LES FRANQUESES B – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
15-14 Resultat segona part: 18-15 Resultat final: 33-29

L’equip infantil del Pardinyes perd 33-29 davant les Franqueses però volen escalar posicions

L’equip infantil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana per disputar el corresponent partit de Segona Catalana davant l’AEH Les Franqueses B. Un partit molt bo pels lleidatans que han demostrat el seu gran treball durant les darreres jornades per millorar individualment i també com a equip. Així doncs, el Pardinyes ha plantat cara al líder de grup, posant-lo entre les cordes més d’una vegada durant tot el partit. Però els locals van demostrar el seu gran nivell de joc tant defensiu com ofensiu aconseguint batre als de Ponent amb un 33 a 29 final.

En la primera part del partit els visitants van iniciar una mica adormits, durant els deu primers minuts la defensa oberta i agressiva, habitual en el sistema de joc local, va posar moltes dificultats en l’atac dels de Pardinyes. Aquests fets, combinats amb una defensa menys dura i compacta que en les darreres jornades va fer que els nois del Franqueses obtinguessin un avantatge de quatre gols. Passar aquests deu minuts, els lleidatans van saber ajustar els petits errors i van aconseguir millorar l’ofensiva sense grans pèrdues de pilota. La defensa també va recuperar la solidesa habitual i van aconseguir retallar distància amb el rival fins a arribar al 15-14 en el descans.

L’inici de la segona part va continuar amb la mateixa dinàmica. Ambdós equips van lluitar cada pilota tot demostrant la seva millor versió per intentar aconseguir els dos punts. Les exclusions van penalitzar molt als visitants, que van jugar en inferioritat força minuts. En els darrers instants del partit, algunes errades en el llançament i les pèrdues de pilota van ajudar que els locals, que van tenir un molt bon encert en el llançament exterior, trenquessin el marcador durant els deu últims minuts per acabar guanyant el partit 33 a 29.

Amb aquest resultat, els grocs-i-negres continuen decidits a buscar la posició més alta possible en la classificació i encaren les dures jornades pròximes amb optimisme i moltes ganes de lluitar.

AEH LES FRANQUESES B: Hug Armengol, Raúl Dominguez, Oriol Lora, Miquel Macias, David Belmar, Adrià Lozano, Oriol Reverter, Pol Castilla, Adrià Castilla, Eduard Sanitjas, Esteve Oricoa, Óscar Periañez, Maz Buei i Carles López.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Ricard Oró, Joan Espina, Pol Pifarré, Francesc Munté, Marc Blasi, Paul Marsol, Ricard Gallart, Ricard Sangrà, Jordi Baró, Àlex Calvo, Roger Martínez, Rubén Carbonell, Victor Sánchez i Lluc Floch.