Igualtat de principi a fi, el juvenil empata a casa del Liceu Francès…

PRIMERA CATALANA – 18 JORNADA
LICEU FRANCÈS – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
17-17 Resultat segona part: 14-14 Resultat final: 31-31

El juvenil del Pardinyes empata a 31 al camp del Liceu i continua optant al Top 4

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Pavelló Municipal La Caixa de Barcelona per disputar la divuitena jornada de Primera Catalana contra el Liceu Francès. Després d’un partit igualat de principi a fi, el marcador ha fet justícia amb un 31-31 final que suma un punt més per ambdós equips, que continuen a la part alta de la classificació optant a jugar el Top 4 de la Primera Catalana.

Els dos conjunts van iniciar el partit amb una defensa 6:0 molt intensa encara que ambdós equips mostraven una gran fluïdesa en l’atac i amb una alta efectivitat. Durant els deu primers minuts la igualtat era màxima i el marcador mostrava un empat a 6 gols. A partir d’aquest moment, el Pardinyes va cometre alguns errors ofensius que van ser ràpidament aprofitats pel Liceu Francès agafant així un avantatge de tres gols en el minut vint de la primera part, amb un 13-10. En els darrers deu minuts, els lleidatans van recobrar l’efectivitat en l’atac aconseguint reduir, de mica en mica, l’avantatge fins a igualar el marcador a 17 en el descans.

En la represa, i sense oblidar la importància de la trobada per ambdós conjunts per disputar el Top 4, la igualtat tornava a ser màxima. El Pardinyes, a partir del minut 15 de la segona part, va decidir fer una defensa individual sobre el central organitzador del liceu, Maxime, per frenar la seva forta ofensiva. A partir d’aquest moment, gràcies al treball del lleidatà Gerard Vallverdú, el jugador va quedar pràcticament anul·lat dificultant així el joc dels locals. Quan faltaven només deu minuts pel final del partit i el Pardinyes guanyava de dos, els visitants van estrènyer les dents i van aconseguir empatar el partit a 29 quan quedaven tres escassos minuts. En aquests, ambdós equips van ser molt eficaços però cap d’ells va aconseguir avantposar-se a l’altre deixant un marcador final empatat a 31 gols que dóna justícia al treball realitzat i que aporta un punt a cadascun que els fa continuar en la part alta de la classificació optant, de moment, a jugar el Top 4.