El sènior negre masculí cau a Canovelles i veu complicada la permanència…

 

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ
LLIGA CATALANA – 22 JORNADA
CH CANOVELLES – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
19-10 Resultat segona part: 16-12 Resultat final: 35-22

L’equip sènior negre masculí perd per 35 a 22

L’equip sènior negre masculí del club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquesta cap de setmana a la pista de l’Handbol Canovelles per disputar la vint-i-dosena jornada de Lliga Catalana. Després de la gran lluita dels lleidatans per aconseguir la victòria en el partit d’anada contra aquest rival directe, s’ha traduït aquest cop en un partit clarament controlat pels del Canovelles i en un nerviosisme pels lleidatans que ha finalitzat amb un resultat de 35-22 favorable pels barcelonins que deixa en una situació molt complicada als del Pardinyes quan resten només quatre partits per finalitzar la temporada.

En els primers moments del partit es va notar molt nerviosisme. Tot i les bones accions del porter Alvaro Martín, els grocs-i-negres no aconseguien entrar al partit i eren els locals qui prenien la iniciativa. L’atac del Canovelles va anar entonant-se mentre que els lleidatans perdien excessives passades que propiciaven un seguit de contraatacs que trencaven el partit de manera definitiva amb un 19-10 al descans.

En la segona part, el Pardinyes va millorar la seva intensitat defensiva, però continuaven sense ser efectius en els llançaments. El Canovelles amb molt control del joc, va saber aprofitar les preses dels lleidatans per anar ampliant distàncies dins a arribar al final amb un marcador favorable de 35 a 22.

Amb aquesta nova i dura derrota, els nois del Pardinyes cauen als llocs de descens i veuen cada vegada més difícil la remuntada. A més, s’hi suma la pèrdua del jugador lleidatà Sergi Pujol per lesió que, a falta de diagnòstic mèdic, sembla suficientment greu com per no tornar a jugar en els quatre partits que resten de la temporada a Lliga Catalana.

CH CANOVELLES:
I. Cayetano (2), Amores (3), Mateos I., Ruiz (6), Grande J., Gallardo (2), Márquez (6), García (2), Abadias (1), Giro (1), Durán (1), J. Cayetano (5), D. Ruiz (5) i Egea (1).

HANDBOL LLEIDA PARDINYES:
X. Borch, E. Carrera, Fernández (2), R. Maireles, Amiano (5), J. Alegre (4), S. Pujol (2), A. Martín, J. Delgado, J. Velasco (3), J. Aldecoa (1), M. Cortasa (1), F. Pifarré i Ll. Aumentell (4).