Solvent victòria de les “lleones”…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – 21 JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – LA SALLE MONTCADA
Resultat primera part:
18-9 Resultat segona part: 15-7 Resultat final: 33-16

L’equip sènior femení venç a la Salle Montcada per 33 a 16

L’equip sènior negre femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana a La Salle Montcada, l’equip cuer en la classificació, per disputar la 21a jornada de Lliga Catalana. Partit poc complicat per a les lleidatanes que han resolt la trobada guanyant amb 17 gols de diferència (33-16) a l’equip visitant, deu gols més del que van fer en la primera volta.

El partit va iniciar amb un predomini de l’equip lleidatà que va sortir amb força intensitat per tal d’imposar el seu ritme de joc i gaudir del partit. Aquest es va fer notar durant els primers minuts en què el Pardinyes es va anticipar en el marcador i va aconseguir ampliar la diferència ràpidament. No obstant això, la manca de concentració en la defensa va ser aprofitada per les noies de la Salle que, amb bones connexions amb el pivot, encaixaven gairebé totes les ofensives. En els darrers minuts de la primera part i després d’un temps mort de les lleidatanes, la defensa local va agafar consistència i les sortides al contraatac van ajudar a arribar al descans amb un marcador favorable de 18 a 9.

En la segona part, més concentrades en defensa i sense baixar la intensitat, les lleidatanes van continuar dominant la trobada mentre que les visitants aprofitaven els errors ofensius, també presents, de les “Lleones” del Pardinyes. Aquest cop era l’extrem esquerre de l’equip visitant qui s’encarregà d’encaixar els darrers gols del partit. Finalment i tal com es preveia, els dos punts es van quedar a Lleida i l’electrònic mostrava un 33-16 final.

CH LLEIDA PARDINYES:
Laura Dolcet, Patricia Oliet (8), Carmen Martínez (7), Marta Pueyo (1), Blanca Martínez (4), Natalia Caldés (8), Irina Monclús, Judit Gómez (2), Aida Sentís, Olga Regué, Elisabeth Martínez (2) i Esther Pérez.

LA SALLE MONTCADA: Naroa Hidalgo (2), Mariona Suñé, Andrea López, Carla Martins (4), Estefania Gómez (2), Queralt Pérez (3), Marta García (1) i Barbara García (4).