Còmoda victòria per al juvenil del Pardinyes…

Resultat primera part:
18-10 Resultat segona part: 24-16 Resultat final: 42-26

Els lleidatans sentencien el partit davant el Canovelles amb un resultat

final de 42 a 26

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest diumenge a l’Handbol Canovelles per disputar la dissetena jornada de Primera Catalana. Tot i l’estira-i-arronsa de gols vist en la segona part de la trobada, el Pardinyes, que ja disposava d’una confortable renta de vuit gols durant la primera part, va poder sentenciar el partit amb un marcador final de 42 a 26 que els mantenen en la segona posició de la classificació.

Ambdós equips van iniciar amb la seva clàssica defensa 6:0 encara que la intensitat era molt diferent per als dos conjunts. En el minut cinc del partit el Pardinyes ja guanyava 5 a 0 i l’entrenador del Canovelles es va veure obligat a demanar un temps mort per ordenar als seus jugadors i augmentar així la intensitat del joc. Tot i això, l’equip del Pardinyes amb les seves contínues rotacions, va jugar molt còmode tota la primera part. Defensava fort i contragolpejava amb gols fàcils al contraatac fins a arribar al descans amb un favorable 18-10 que donava una certa tranquil·litat als lleidatans.

En la segona part tot l’equip del Pardinyes va poder participar i hi havia continues rotacions. Ambdós conjunts van relaxar les seves defenses per preocupar-se només dels seus respectius atacs, deixant un estira-i-arronsa constant de gols que res van poder fer per disminuir l’avantatge dels lleidatans aconseguit en la primera meitat. Així doncs, l’àrbitre xiulava el final del partit amb un 42 a 26 en l’electrònic que li donà els dos punts a l’Handbol Pardinyes continuant així en la segona posició de la classificació de Primera Catalana.