Les juvenils del Pardinyes finalitzen la primera fase amb un bany de gols…

OAR GRÀCIA SABADELL – CH LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
16-8 Resultat segona part: 26-12 Resultat final: 42-20

Les lleidatanes perden 42 a 20 davant l’Oar Gràcia Sabadell

L’equip juvenil femení del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest diumenge a la localitat de Sabadell per disputar el darrer partit de la primera fase de lliga contra l’Oar Gràcia Sabadell. Un partit sense cap transcendència per l’equip del Pardinyes però on les sabadellenques van sentenciar la seva segona posició amb un 42 a 20 final en l’electrònic.

El partit va iniciar amb poca intensitat per part d’ambdós conjunts i era només en moments puntuals quan es podia veure joc. Les noies de l’Oar van saber jugar al contraatac en nombroses ocasions i, amb accions ofensives de l’exterior i la perfecta combinació amb el pivot, van poder superar amb facilitat la defensa lleidatana.

La primera part del matx ja estava sentenciat amb un 16-8 al descans. Dinàmica que va continuar en la segona part, on les lleidatanes continuaven sense idees i sense intensitat en el seu joc fins a arribar al 42-20 final.