LLIGA CATALANA – 21 JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – H POBLENOU A
Resultat primera part:
11-10 Resultat segona part: 10-12 Resultat final: 21-22

El primer equip masculí perd 21-22 davant el Poblenou A, el segon classificat a Lliga Catalana

L’equip sènior negre masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest diumenge a l’Handbol Poblenou A, un dels equips capdavanters en la taula classificatòria que opten inclús a l’ascens de categoria. Malgrat l’esforç i el bon treball del conjunt lleidatà i després d’oferir un intens i lluitat partit, la victòria final ha estat per a l’equip visitant amb una diferència d’un gol (21-22).

El partit va estar molt igualat des del principi, on cap dels conjunts era capaç d’anar-se més de dos gols al marcador i, on les defenses i els portes, estaven més entonats que els atacs. La defensa lleidatana, molt intensa, afavoria als contraatacs encara que el porter visitant en tallés un parell. L’equip barceloní per la seva banda, superava amb el joc de primera línia i la connexió amb el pivot sense que el Pardinyes ho pogués aturar. Tots dos equips molt concentrats arribaven doncs al descans amb un ajustat 11-10 al marcador.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica de defenses cada vegada més intenses i porters molt entonats. La defensa 5:1 del Poblenou no permetia un atac fluid per al Pardinyes, que contrarestaven l’ofensiva amb diverses sortides al contraatac. L’últim quart d’hora del partit va ser d’allò més intens amb contínues exclusions per ambdós equips fruit de la intensitat del jo que donaven petits avantatges a un o l’altre equip. Finalment, un bon atac del Poblenou va donar-los un gol de renda que els lleidatans no van poder igualar a l’últim atac i que va propiciar el 21-22 final.

En aquest sentit i tot i l’esforç dels seus jugadors, l’Handbol Lleida Pardinyes no va poder aconseguir la desitjada victòria davant d’un Poblenou aspirant a l’ascens i després de disputar un partit molt igualat, on els detalls van marcar el resultat. No obstant això i per part lleidatana, s’ha de destacar el debut del porter juvenil Mikel Zubieta que va realitzar un parell de grans aturades durant l’estona que va estar al camp.