Empat in extremis per als grocs del Pardinyes…

SÈNIOR GROC MASCULÍ

QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS
CLUB HANDBOL RIBES – CH LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
14-13 Resultat segona part: 14-15 Resultat final: 28-28

L’equip sènior masculí empata a 28 contra el Ribes en plena fase d’ascens

L’equip sènior groc masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha arrencat les fases d’ascens a Tercera Catalana amb un important empat a 28 contra l’Handbol Ribes, un equip que com ells es presenten a la fase d’ascens com a gran aspirant a l’ascens i a la lluita per ser campions de la Lliga. Els lleidatans buscaran consolidar aquest punt el proper cap de setmana quan rebin a l’Handbol Poblenou al Municipal de Pardinyes.

El partit va iniciar amb un Pardinyes molt concentrat defensivament i aprofitant per sortir ràpidament al contraatac, aconseguint una renda de tres gols (2-4) en els primers compassos de l’enfrontament. De mica en mica, els locals van agafar el ritme del partit i van aconseguir sobreposar-se a la defensa lleidatana fins a situar-se per davant en el marcador amb un 13-10. No obstant això, el conjunt lleidatà va tornar a pujar el ritme i fins i tot, va tenir la possibilitat d’empatar el partit en la darrera jugada abans del descans, al qual es va arribar amb un marcador de 14-13.

La tònica de la segona meitat va ser de molta igualtat. Cap dels dos equips aconseguia distanciar-se en el marcador i no sumaven més d’un gol de diferència. Així doncs, arribant a un final d’infart, la possessió en els darrers 20 segons fou per a l’equip local que, gràcies a una gran aturada del porter Joan Fernández els grocs-i-negres van sortir al contraatac que seria aturat amb falta en una decisió arbitral discutible en què es va demanar penal quan ja es xiulava el final del partit amb un empat a 28. El resultat doncs, fa justícia a tots dos equips que es presenten com a grans aspirants a l’ascens i a la lluita per ser campions de lliga.

CH LLEIDA PARDINYES:
Joan Fernández, Marc Julià (1), Ion Zubieta (3), Guillem Rosa, Joaquim Solans, Javier Aldecoa (3), Llull Farrando (1), Aritz Moreno (6), Marc Cortassa (3), Aleix Gómez (8), Lluc Aumatell (2), Albert Barrufet, Eloi Badia i Aleix Villacampa (1).

CLUB HANDBOL RIBES: Marc Casassas, Alex Mauri (7), Gabriel Garcia (2), Albert Ortuño, Hamza Bissbiss, IvanRoldan, Pol Fernández (2), Ruben Domingo (8), Jordi Cutillas (1), Adrià Raventós (1), Lucas Rodríguez (3), Eric Garcia (1) i Enrique Soriano.