INFANTIL MASCULÍ

SEGONA CATALANA – 16 JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – CE MOLINS DE REI BLANC

Resultat primera part: 14-12 Resultat segona part: 14-11 Resultat final: 28-23

Els lleidatans guanyen per 28 a 23 al Molins de Rei i es possicionen en la tercera posició de la classificació

L’equip infantil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana al CE Molins de Rei Blanc, aquest cop al Pavelló Juanjo Garra per disputar la setzena jornada de lliga. El que es preveia com un partit igualat ha finalitzat amb una lluita constant dels lleidatans per emportar-se amb un 28 a 23 la victòria a casa.

En l’inici del partit els lleidatans van aconseguir dominar el partit, lluitant totes les pilotes i demostrant que els dos punts s’havien de quedar a Lleida. Encara que els nois del Molins no ho van posar gens fàcil, els locals van aguantar el ritme durant tota la part i van aconseguir marxar al descans amb un 14 a 12 favorable.

La segona part va continuar tenint un domini groc-i-negre, millorant les imperfeccions de la primera part. La defensa es va intensificar i va ser la clau per guanyar, aconseguint que els visitants esgotessin la passivitat en cada jugada. L’ofensiva local es va basar en jugades ràpides i efectives on també es van veure els ràpids contraatacs dels locals.

Així doncs, els grocs-i-negres van poder esborrar del cap la dolorosa derrota de 33-20 en l’anada contra el Molins i canviar-ho per un 28 a 23 final.

Aquesta nova victòria ha permès als lleidatans escalar fins a la tercera posició de la classificació tocant les fases d’ascens i, a falta de quatre importants partits, els joves hauran de demostrar on volen estar tot i que, de mica en mica, el seu joc millora notablement segons els seus entrenadors.