JUVENIL MASCULÍ
JUVENTUT HANDBOL MATARÓ – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
PRIMERA CATALANA – 16 JORNADA

Resultat primera part: 15-13 Resultat segona: 13-16 Resultat final: 28-29

Els lleidatans són els primers en superar als líders amb un resultat final de 28 a 29

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana a la localitat de Mataró per disputar la setzena jornada de Primera Catalana. Tot i la dificultat de la trobada, l’equip lleidatà va aconseguir superar al Mataró, essent els primers a fer-ho en aquesta temporada, amb un resultat final de 28 a 29.

Ambdós equips ja es coneixien en haver-se enfrontat en la fase d’ascens i sabien de la importància dels dos punts, ja que van primer i segon en la classificació. Així doncs, en els primers minuts del partit l’equip local va sortir amb una defensa molt intensa provocant diversos contraagols que però, no van finalitzar en gol gràcies a la gran actuació en la porteria lleidatana amb Mikel Zubieta. La igualtat en el marcador es va mantenir durant aquesta primera part amb un estira-i-arronsa que va finalitzar amb un 15-13 al descans favorable per al Mataró.

En la segona part l’equip local continuava dominant el marcador tot i que es continuaven intercanviant gols mantenint la igualtat de la primera part. En el minut vint de la segona, la defensa del Pardinyes va intensificar i va aconseguir empatar el partit a 22 gols i, aprofitant l’exclusió d’un dels jugadors locals, va capgirar el marcador. Només faltaven vuit minuts de joc i el partit va entrar en un corre carrers per aconseguir els dos punts. L’equip de Mataró va fer una defensa individual pràcticament per tota la pista, però l’equip del Pardinyes continuava finalitzant els seus atacs en gol mantenint així la mínima diferència aconseguida i arribant al final amb un resultat favorable de 28 a 29. Gràcies a aquest resultat, els lleidatans sumen dos punts molt importants en una pista on ningú havia guanyat fins al moment, i es posicionen en la segona posició de la classificació de Primera Catalana a només un punt del Mataró.